Other > Zaginione holotaśmy
Podwójne obywatelstwo
wrednypiwosz:
--- Quote from: Szef on January 11, 2010, 08:45:18 pm ---Kiedyś były biurka jako itemy rozstawialne, ale to przed wipem. Obecnie z tego co mi wiadomo nie są one dostępne.. i nie wiadomo, czy będą (raczej nie) :P
Edit: wiecie, żeby miał tylko dla siebie jaskinię, to by musiał sobie multiloga zapuścić albo z kilku kompów jaskinię kupować, po to jest konieczność zakupu z drużyną :P
--- End quote ---
Przed wipem to prawie każdy miał biurko u siebie. Nie wiem na jakiej zasadzie działa to teraz, ale widziałem kilkanaście dni temu kolesia który je sprzedawał, więc nadal jest taka możliwość. Poza tym chyba można podnosić niektóre szafy w gecko ;) (miałem st3, więc nie dałem rady:()
Co do kupienia jaskini/bazy jako jedna osoba jest to możliwe, szczególnie na systemie linux, bo sama aplikacja nie ma blokady przed "klonowaniem" np. porównując ip czy zapisując odpowiednie dane u gracza i porównując je z serwerem.
Dark Angel:
Nie ma , to grozi banem . Miss click lub bug prowadzi do tego ,że jakis gracz znajdzuje takie szafki :). Ja mialem taka w bazie i je zgłosiłem . A w evencie w Sierra znalazlem ktora wazyla 100 , ale po wyjsciu czekala administracja i grozila banem jak jej nie oddam.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version