Other > Zaginione holotaśmy
Podwójne obywatelstwo
Wichura:
Czy będąc członkiem jednego gangu mogę kupić jaskinię, jako automatyczny lider założyć tym samym inny gang, nie tracąc jednocześnie członkostwa i dostępu do kryjówki pierwszego?
Chodzi mi po głowie pewien pomysł, ale wymaga on powyżej opisanych egzorcyzmów.
Szef:
Nie wiem jak jest teraz, ale wcześniej jeśli byłeś już w jakiejś frakcji, nie bardzo chcieli sprzedawać nowe lokum :P
Egzorcyzmy czynić można jednak - latając pomiędzy kilkoma bazami - tak długo aż Cię nie zastrzelą na terenie tej w której akurat wpisany nie jesteś ;)
jodwig:
--- Quote from: Wichura on January 05, 2010, 03:49:33 pm ---Czy będąc członkiem jednego gangu mogę kupić jaskinię, jako automatyczny lider założyć tym samym inny gang, nie tracąc jednocześnie członkostwa i dostępu do kryjówki pierwszego?
Chodzi mi po głowie pewien pomysł, ale wymaga on powyżej opisanych egzorcyzmów.
--- End quote ---
Jak się wypiszesz z bazy to będzie ona tak długo widoczna u ciebie dopóki w niej nie zginiesz, więc możesz się wypisać, założyć nową i mieć 2 bazy :)
AmneziaHaze:
no dobra tylko, że w przypadku merchantów będziesz atakowany, czy jest jakieś ustawienie, które da radę to obejść ?
Wichura:
--- Quote from: jodwig on January 05, 2010, 03:54:57 pm ---Jak się wypiszesz z bazy to będzie ona tak długo widoczna u ciebie dopóki w niej nie zginiesz, więc możesz się wypisać, założyć nową i mieć 2 bazy :)
--- End quote ---
Dzięki za odpowiedź.
Co jednak z ochroniarzami w pierwszej bazie? Jest ich tam kilku, nie zaglądałem im do kieszeni, ale to co trzymają w rękach nie napawa mnie optymizmem co do wyniku starcia na gołe klaty. Jak się wypiszę, nie zostanę dla nich "intruzem"?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version