Other > Zaginione holotaśmy
Podwójne obywatelstwo
Wichura:
--- Quote from: TommyTheGun on January 05, 2010, 04:27:39 pm ---Wypisujesz się z bazy (Merce będą strzelać do Ciebie w zależności od tego jaki tryb mają ustawiony) a szef od razu dodaje Cię do friendsów. Jeżeli Merce są agresywne, po prostu ktoś musi im powiedzieć, żeby przestali ;)
Nubem jesteś, Wichura, takich rzeczy nie wiedzieć!!11one
--- End quote ---
Kolega nub miał rację, sposób zadziałał bez mydła. Zrezygnowałem z członkostwa, lider dorysował mnie do terminala jaki "friend", po czym po zakupie nowej bazy widzę nadal poprzednią i mam do niej dostęp. Merce nie strzelają.
piwosz - nie siedzę w niej sam, o nie :>
Florek:
--- Quote from: wrednypiwosz on January 06, 2010, 06:44:33 pm ---To kompletną bzdurą jest kupienie jaskini skoro jest się już w jakimś gangu. A potem 1 osoba siedzi w jaskini i się cieszy że ma.
--- End quote ---
Jeśli ktoś ma masę sprzętu, a w dodatku jego koledzy często sobie jego fanty "pożyczają", to czemu nie? WŁASNE szafki, WŁASNY workbench i ogólnie WŁASNA powierzchnia użytkowa.
Tylko trzeba mieć zaufanych kolegów, którzy pomogą, a potem uczciwie dadzą się... ubić!
wrednypiwosz:
Wichura - nie posądzałbym Cię o to ;)
Florek - Zawsze można postawić wspólny namiot. Co do warsztatu to są przynajmniej 3 w całkowitym odosobnieniu np. pierwsza baza raidersów. Nie raz spotkałem się z sytuacją że jeden gracz miał dla siebie jaskinię. I takie coś powinno być usuwane. Nie uważam aby jakimś problemem było postawienie sobie namiotu przy np. wspomnianej kryjówce raidersów i zabieranie do warsztatu u nich tylko potrzebnych rzeczy. A te teksty o szafkach są mocno przesadzone, spokojnie wszystko można zostawiać na ziemi, ewentualnie postawić sobie w namiocie biurko.
maorys:
mozna jakies biurko do namiotu kupic? ciekawe gdzie?
Szef:
Kiedyś były biurka jako itemy rozstawialne, ale to przed wipem. Obecnie z tego co mi wiadomo nie są one dostępne.. i nie wiadomo, czy będą (raczej nie) :P
Edit: wiecie, żeby miał tylko dla siebie jaskinię, to by musiał sobie multiloga zapuścić albo z kilku kompów jaskinię kupować, po to jest konieczność zakupu z drużyną :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version