Other > Zaginione holotaśmy

Zaawansowane techniki PvP i PK

<< < (5/26) > >>

manero:
Sneak musi być grubo powyżej 200% żeby było widać tego jakieś efekty. Z rozkazu dowództwa mam już zamknąć mordę także zamykam ::) Bez odbioru.

Jack Torrance:

--- Quote from: manero on May 06, 2010, 11:56:11 pm ---Z rozkazu dowództwa mam już zamknąć mordę także zamykam ::) Bez odbioru.

--- End quote ---

Polityka całkowicie dla mnie zrozumiała.

Wiem, że miało być bez odbioru ale... który gang? :D

Dark Angel:

--- Quote from: Jack Torrance on May 07, 2010, 12:15:25 am ---Polityka całkowicie dla mnie zrozumiała.

Wiem, że miało być bez odbioru ale... który gang? :D

--- End quote ---

Sneak na twoim skillu wogóle nic nie daje , więc daj sobie siana :)

Jack Torrance:

--- Quote from: Dark Angel on May 07, 2010, 12:58:16 pm ---Sneak na twoim skillu wogóle nic nie daje , więc daj sobie siana :)

--- End quote ---

Ok, dobrze widzieć, dzięki Dark Angel.

I małe pytanko o biggunerski sprzęt w związku ze zdarzeniem z wczorajszej nocy. Przykampiłem sobie pod jednym z miast na Południu i załatwiłem gościa posiadającego Light Support Weapon, dla uczciwości powiem tylko, że potem to ON załatwił mnie 2 razy więc jest 2-1 dla niego :D Nieważne. Rzecz w tym, że niosąc LSW do bazy gadałem z kumplami z gangu i nie wiedzieć czemu zapanowało jakieś ogólne podniecenie w związku z tym LSW (podniecenie szybko ustąpiło gdy okazało się, że jest "beyond repair" :P). A potem big gunner z mojego gangu, posiadacz LSW i ja spotkaliśmy się we trójkę towarzysko w NCR i nagle dowiaduje się, że LSW ma dwa razy większy damage od zwykłego miniguna i jest jakieś hiper-duper rzadkie. Prośba o krótkie info, czy to jakiś sprzęt "zrzucany z nieba" przez adminów :P czy na czym polega jego rzadkość/wyjątkowość. I ew. jak LSW ma się do osławionego miniguna avengera bo to też ciekawe.

EDIT: Ostatecznie DOBRZE jest wiedzieć czym walczy przeciwnik. Sprawdziłem teraz tego złoma w bazie - damage ma 20-30, strzela tylko "burst" i ma zasięg 35 pól, ale jak ma się to w praktyce do miniguna i miniguna avengera dalej nie wiem.    

Wichura:
LSW to żaden cud - wystarczy wybrać się na karawanę SF i zdominować ją, a potem naprawić wyrwane stygnącym trupom zabawki. Reputacja w SF spadnie na pysk po kilku takich wyprawach, ale oprócz handlarzy na altach i Rosjan mało kto tam chyba zagląda :>

Porównanie obrażeń zadawanych przez miniguna, avenger miniguna i LSW odpuszczę - włożenie sobie tego w łapki i spisanie cyferek to za mało, by miało to sens. Niech przemówią znawcy.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version