Other > Zaginione holotaśmy
Bug'i , błędy , iracjonalne rozwiązania
Kilgore:
w F1 chyba zawsze powyzej 100 bralo 2 skill pointy za 1% (otagowany - 2%), ale nie gralem w to juz od lat i moge sie mylic :P
Schwartz:
W F1 powyżej 100 brało albo tak samo jak wcześniej, albo 2 punkty za 2 punkty na otagowanym.
Exodusek:
--- Quote ---nie wiem czy to błąd czy po prostu niedopatrzenie ale chodzi o VC bylem we frakcji VC moglem wchodząc bez problemu... po odejściu oczywiście 2k w minusie i kill w mieście zeszło ładnie do -188 podpucowalem sie i jest good chciałbym otrzymać day pass aby handlować w środku i mieć dostęp w dzień a nie można dlaczego ? mam przepustkę strażnik dalej nie chce wpuścić myślę ze możne trzeba wykupić ale koleś w office wyśmiewa moje kapsle i nie chce sprzedać.... no to do kolesia w office co jest przed wejściem do biura i po włożeniu gotówki do jego kieszeni jestem szczęśliwcem oto drugiej przepustki która w dalszym ciągu nie działa !!! w czym tkwi problem ?! o.O jeżeli jest wina po mojej stronie to dlaczego można bez sensu prze***c 1k capsa na przepustkę donikąd ?!
--- End quote ---
ma ktos moze pomysl na to ?
Marszalek:
Myślę, że to zależy od "łutu szczęścia" być może jest jakiś % szansy, że powiedzmy twój zestaw narzędziowy "się" zepsuł i kicha. Może też jest to Crittical Fail jak z Flamerem, no tyle, że Zestawy Narzędziowe ZAZWYCZAJ nie wybuchają ;)
Wichura:
--- Quote from: Exodusek on July 08, 2010, 11:50:16 pm ---dodatkowo co jes przyczyna popsucia sie super tool kit ? qpilem zestawik za 2 k i znikl po 2 naprawie o.O Luck mam 4 repair 180 i tools w 2 rece
--- End quote ---
Używaj Toola, nawet jak zniknie, stracisz trzy flinty i dwa metal partsy potrzebne na jego naruchanie. 180% Repaira jest jak sądzę na tyle przyzwoite, że trzymając w łapie Tool opanujesz znakomitą większość itanzów.
Swoją drogą 4 Luck?! Bogowie, trucizny. Aż boję się spytać o resztę statsów :>
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version