Other > Zaginione holotaśmy

Bug'i , błędy , iracjonalne rozwiązania

(1/31) > >>

KerUr:
Zakładam ten temat w celu ułatwienia uczciwym polakom zgłaszania zauważonych przez nich błędów w grze. Z racji tego że nie każdy opanował J.Angielski w sposób pozwalający na dokładne określenie błędu , a posiadamy dość silną reprezentacje wśród Dev'ów, GM'ów itd którzy zapewne przeglądają od czasu do czasu "Polskie pustkowia" , myślę ze będzie to spore ułatwienie dla obu stron.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Brahmin'y gubią przedmioty - kilka razy po niedawnych update'ach (17.04 23.04 26.04) zdarzyło mi się ze krówka po wylogowaniu i następnym zalogowaniu zgubiła moje fanty - kopalnia SS i SF - z początku myślałem ze ktoś najnormalniej ja okradł w krótkim momencie gdy postać pozostaje widoczna pomimo wylogowania (off przy nick'u) i dlatego przeniosłem sie od SF - niestety tu również problem zaistniał

Respawn na środku pola -  czy nie wydaje sie wam to dziwne ze wchodząc do nowych lokacji (miasta, bazy ) postać znajduje sie na skraju mapy - natomiast w losowych spotkaniach na mapie lądujemy w środku mapy razem z całym plugastwem , czy nie było by rozsądniejsze aby respawn w takich lokacjach był z brzegu mapy ??
Ewentualnie zależał od wartości Perception  
10 - brzeg mapy
1 - sam środeczek (zaraz obok lufy SMG raidersa )

Wichura:

--- Quote from: KerUr on May 01, 2010, 10:22:51 pm ---Respawn na środku pola -  czy nie wydaje sie wam to dziwne ze wchodząc do nowych lokacji (miasta, bazy ) postać znajduje sie na skraju mapy - natomiast w losowych spotkaniach na mapie lądujemy w środku mapy razem z całym plugastwem , czy nie było by rozsądniejsze aby respawn w takich lokacjach był z brzegu mapy ??
Ewentualnie zależał od wartości Perception  
10 - brzeg mapy
1 - sam środeczek (zaraz obok lufy SMG raidersa )

--- End quote ---
Spawny w miastach i bazach są stałe.
Spawny na enco zależą od percepcji właśnie w dokładnie taki sposób, jak opisujesz, więc nie wiem o co ci chodzi.

TheRiot!:
tylko że ja swoim gościem z 8 PE trafiłem przechodząc przez pustynie w sam środek wraz z centami i floatersami -.-

Stachi:

--- Quote from: KerUr on May 01, 2010, 10:22:51 pm ---Brahmin'y gubią przedmioty - kilka razy po niedawnych update'ach (17.04 23.04 26.04) zdarzyło mi się ze krówka po wylogowaniu i następnym zalogowaniu zgubiła moje fanty - kopalnia SS i SF - z początku myślałem ze ktoś najnormalniej ja okradł w krótkim momencie gdy postać pozostaje widoczna pomimo wylogowania (off przy nick'u) i dlatego przeniosłem sie od SF - niestety tu również problem zaistniał

--- End quote ---

Brahminy nawet po twoim wylogowaniu będą stać tam gdzie stały i każdy(nawet w chronionych miastach) może ją okraść, więc nie wiem o co ci chodzi. ;)

wrednypiwosz:
Dobry pomysł z tematem, jednak obie propozycje na miano błędu są nietrafione. To nie błąd, to innowacja i przyszłość ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version