Other > Zaginione holotaśmy
Bug'i , błędy , iracjonalne rozwiązania
KerUr:
--- Quote from: Wichura on May 02, 2010, 03:15:04 am ---Spawny w miastach i bazach są stałe.
Spawny na enco zależą od percepcji właśnie w dokładnie taki sposób, jak opisujesz, więc nie wiem o co ci chodzi.
--- End quote ---
Odpowiedz
--- Quote from: TheRiot! on May 02, 2010, 09:54:35 am ---tylko że ja swoim gościem z 8 PE trafiłem przechodząc przez pustynie w sam środek wraz z centami i floatersami -.-
--- End quote ---
-----------------------------------------------------
--- Quote from: Stachi on May 02, 2010, 10:13:22 am ---Brahminy nawet po twoim wylogowaniu będą stać tam gdzie stały i każdy(nawet w chronionych miastach) może ją okraść, więc nie wiem o co ci chodzi. ;)
--- End quote ---
O tym nie wiedziałem ^^
---------------------------------------------------
--- Quote from: wrednypiwosz on May 02, 2010, 10:43:35 am ---Dobry pomysł z tematem, jednak obie propozycje na miano błędu są nietrafione. To nie błąd, to innowacja i przyszłość ;)
--- End quote ---
Nie ma głupich pytań są tylko głupie i niepotrzebne odpowiedzi. Z innowacją to nie ma nic wspólnego , no chyba że zwiadowca z outem 150+ i 8 Perception nie zauważy przeciwnika z 5 metrów.
Wichura:
--- Quote from: KerUr on May 02, 2010, 01:02:18 pm ---Odpowiedz
--- End quote ---
Ja z 6 PE i 175% Outdoora trafiam różnie, z reguły z dala od przeciwnika (15-20 hexów), chyba że mowa o mapach miejskich - wtedy zdarza się wpaść w sam środek szamba.
Gwarzmy dalej, niedługo okaże się, że nie wiedziałeś, że można mieć namiot. Uwielbiam takie tematy :>
TheRiot!:
denerwuje mnie exploit w Junktown
w nocy ( 22.00 - 06.00 w grze ) jakoś niektórzy wchodzą do miasta. Raz mi się udało, za drugim razem dostałem bułe.
trzeba to naprawić albo skasować
KerUr:
--- Quote from: Wichura on May 02, 2010, 03:34:46 pm ---Ja z 6 PE i 175% Outdoora trafiam różnie, z reguły z dala od przeciwnika (15-20 hexów), chyba że mowa o mapach miejskich - wtedy zdarza się wpaść w sam środek szamba.
Gwarzmy dalej, niedługo okaże się, że nie wiedziałeś, że można mieć namiot. Uwielbiam takie tematy :>
--- End quote ---
Dziwne , może to jednak Perception nie ma znaczenia tylko Out , bo ja zawsze ląduje na środku pomimo 8 Perc i 102 % Outa
Wiesz nie jestem w grze 24/24 nawet nie jestem niekiedy 1/24 wiec niektóre rzeczy chyba mogą mi umknąć, wiem natomiast ze moją krowę mogę sterować jak zdalnie sterowanym samochodzikiem , nie ruszając się z miejsca , a to nie każdy wie :p
Masz TU wersje angielską skoro uważasz ze jest to niepotrzebne.
Wichura:
--- Quote from: KerUr on May 02, 2010, 03:59:57 pm ---Masz TU wersje angielską skoro uważasz ze jest to niepotrzebne.
--- End quote ---
To jest cholernie potrzebne, ale równie potrzebne jest zorientowanie się, jak dany ficzer działa i na jakich zasadach przed zgłoszeniem tego jako "bug".
Nawiasem mówiąc obce wyrazy kończące się spółgłoską piszemy bez apostrofu - "bugi", nie "bug'i" :>
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version