Other > Zaginione holotaśmy
Bug'i , błędy , iracjonalne rozwiązania
Marszalek:
Istna Dupa :/
Normalnie sobie expię wbijam lvl , "o super" myślę "dodam do sg trochę punktów ...
I tu mnie właśnie bierze jasny szlak :/
Na NIEotagowanym skillu Small Guns za 1% bierze 2 skill pointsy, na innych skillach jest normalnie, a tu ?
Nie mam zamiaru marnować sp no chyba, że to normalne, ale jeśli to bug to plx o pomoc.
Może to coś pomoże mam w sg 110%
Gdzie tu widzisz nieścisłości ?
Po krótce : tam gdzie powinien być 1% skilla za jeden skill point jest jeden % skilla za 2 skill pointsy :/
Czyli jak mam 21 skill pointsow to logicznie "powinienem" mieć +21% do small guns na przykład nieprawdaż ?
Heh wyszedłem na nóbka bez spodni D:
Schwartz:
Jasny szlak ci najwyraźniej przeszkadza również pisać tak, żeby inni to zrozumieli :P
Powyżej 102 już 1% na nieotagowanym kosztuje 2 SP, tak samo jak 2% na otagowanym. Powyżej 102 i dalej będą wymagać coraz więcej SP za 1%.
Marszalek:
No to lipa :/
Szczerze nie wiedziałem, a czegoś takiego raczej na pewno nie było w F1 ani w F2 :/
Ale według mnie można to podpiąć pod "irracjonale rozwiązania"
Heh tu też wyszedłem na nóbka bez spodni D:
Schwartz:
W F2 o ile pamiętam takie coś było, w F1 nie. To jest dobre rozwiązanie, gdyby tego nie było to by sie namnożyło koksów z SG,EW i FA po 300.
skejwen:
lol, bylo obecne w jedynce jak i w dwojce... jedyna roznica byl maksymalny poziom umiejetnosci (odpowiednio 200% i 300%)...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version