Other > Zaginione holotaśmy
Fallout 4 - New Vegas
KerUr:
--- Quote from: Kharaam on April 28, 2010, 05:31:52 pm ---wiecie Panowie, ja dobrze znam winnych, to tych dwóch kolesi o nickach Xbox i PS...
--- End quote ---
Niby tak ale do tego i tak musiało dojśc , powiem wiecej juz niedługo bedzie polaczenie "konsol" z PC tzn konsola + mysz + drugi "sterownik" (+ ewentualnie klawa)
Najlepszy przykład Frag fx v.2
Moze dzieki temu uda sie rozwiazac co najmniej 2 problemy :
-autoaim'a na konsolach w FPP FPS etc
-w koncu bedą gry starategiczne na "konsole"
oraz
-może uda sie podnieść poziom używalności mózgu (WĄTPIE)
Konsole mają dawać przyjemność "MASĄ" (ludzi - od autora ) a jak wiadomo jeden "mondry" drugi "gupi" wiec lepiej zrobić grę dla "gupiego" bo "mondry" i tak sobie poradzi
Wichura:
--- Quote from: KerUr on April 28, 2010, 07:25:51 pm ---Konsole mają dawać przyjemność "MASĄ" (ludzi - od autora )
--- End quote ---
Przyjacielu mojej kozy - "-OM", nie "-Ą". Masą to można zaimponować kolegom na siłowni :>
KerUr:
--- Quote from: Wichura on April 28, 2010, 07:33:30 pm ---Przyjacielu mojej kozy - "-OM", nie "-Ą". Masą to można zaimponować kolegom na siłowni :>
--- End quote ---
Do tej pory cie szanowołem bo myślołem ze ty myślosz jako ja myślo , ale juz przestołem - brzmi dobrze a to tylko ironia ?? a teraz wstaw to w tzw cudzysłowy i będziesz miał również ironie ^^ proste
wrednypiwosz:
--- Quote from: KerUr on April 28, 2010, 07:25:51 pm ---Moze dzieki temu uda sie rozwiazac co najmniej 2 problemy :
-autoaim'a na konsolach w FPP FPS etc
--- End quote ---
A jakbyś chciał to rozwiązać? Raczej postępu pracy programowej nad sprzętem nie powstrzymasz ;)
EDIT:
--- Quote from: KerUr on April 28, 2010, 07:45:07 pm ---Do tej pory cie szanowołem bo myślołem ze ty myślosz jako ja myślo , ale juz przestołem - brzmi dobrze a to tylko ironia ?? a teraz wstaw to w tzw cudzysłowy i będziesz miał również ironie ^^ proste
--- End quote ---
Zacznij pisać po polsku bo wychodzisz na idiotę ;) Przed chwilą przeczytałem w innym temacie Twoje wypociny a tam nie było żadnych "" które świadczyłby o specjalnym znaczeniu, bo obok ironii to nawet nie leży.
KerUr:
--- Quote from: wrednypiwosz on April 28, 2010, 08:00:37 pm ---A jakbyś chciał to rozwiązać? Raczej postępu pracy programowej nad sprzętem nie powstrzymasz ;)
EDIT:
Zacznij pisać po polsku bo wychodzisz na idiotę ;) Przed chwilą przeczytałem w innym temacie Twoje wypociny a tam nie było żadnych "" które świadczyłby o specjalnym znaczeniu, bo obok ironii to nawet nie leży.
--- End quote ---
Kolego ty pozwól ludziom pisać co ludzie chcą jeśli ci się nie podoba to zamilcz,i nie komentuj i nie offtopuj.
Idiotę to robię z siebie odpisując na twoje jakże "głębokie rozważania" , 90% twoich postów to krytyka pod adresem ludzi chcących napisać coś od siebie - może nie mądrze, może nie do końca poprawnie ale oni też mają głos , takie są zasady forum.
Jeśli nie wyczuwasz mojej ironii to znaczy ze w TWOJEJ ocenie nie jest to ironia podkreślam w twojej.
Piszę również w temacie o Plemieniu wiec zaczynam się "wczuwać" - nie pasują Ci moje posty, to je najnormalniej pomijaj czytając temat
koniec imprezy nie ma takiego bicia, dziękuję dobranoc ale to było dobre
Nie pozdrawiam
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version