1. Podróżowałem już trochę i z moich obserwacji stała trasa kursowania pociągu wygląda tak: VC-NCR-Boneyard-SF-Boneyard-NCR-VC. Nie można dowolnie wybierać miejsca docelowego. Na stacjach pośrednich pociągi kursują na zmianę, raz w jednym kierunku, raz w przeciwnym.
jest też mapa z pokazaną trasą pociągu, nie ma wątpliwości, że pociągi nie mogą podróżować inaczej http://www.fo2238.fodev.net/wiki/The_World
Ciekawa ta mapa nowego Wastelandu. Interesuje mnie szczególnie lokacja Toxic Cave. Ktoś może napisać coś więcej niż na wiki? Gdzie w Klamath szukać trapera Meloya, co trzeba zrobić by uzyskać dostęp do lokacji? Jest tam coś ciekawego dla "niechemików"?Do Klamath zapuszczam się ostatnimi czasy tylko w celu odwiedzenia fryzjera.I druga zagadkowa dla mnie lokacja - Scavengers. To jakiś quest związany z Boneyard?
Interesuje mnie szczególnie lokacja Toxic Cave. Ktoś może napisać coś więcej niż na wiki?
Traper dający dostęp do Toxic Caves to o ile pamiętam ten łysy, Smiley w F2. Mogłem jednakowoż coś pomylić, pojawiło mi się to dość dawno a jeszcze nie zwiedziłem lokacji.
Pogadaj z murzynem w czerwonej koszulce w Trapper Town. On z przyjemnością wskaże ci lokalizację Toxic Caves.