Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (135/395) > >>

Alvin:
A jeśli ktoś w mieście bedzie mi grzebał po kieszeniach to można go za to zabić?

Tomowolf:
Hmmm powiem tak.
1. Jeśli twoja postać się skapnie/nie uda się złodziejowi ukraść wal mu serie w plecy jak będzie uciekał. Jeżeli będzie maczał palce uda mu się/ lub nie zdąży ukraść nie wal bo staniesz się tarczą dla strażników.

Floodnik:

--- Quote ---1.Czy jest to normalna rzeczÄ… ze gostek w Combat armor strzela z lasera do kogoÅ› kto expi na skorpionachi ma tylko 34hp ?
--- End quote ---
Nie zwracaj na nich uwagi, to pewnie jakiś gość z TDS/RDA - nubskie klany które podniecają się zabijaniem bluesuitów z 10 hp wracających właśnie z respawnu.

Jeszcze dodam do drugiego pytania - mają wprowadzić profesję Mordino's Druggist i będzie można crafcić jet, ale nie wiadomo kiedy.

Florek:

--- Quote from: Floodnik on June 02, 2010, 08:41:53 PM ---Nie zwracaj na nich uwagi, to pewnie jakiś gość z TDS/RDA - nubskie klany które podniecają się zabijaniem bluesuitów z 10 hp wracających właśnie z respawnu.

Jeszcze dodam do drugiego pytania - mają wprowadzić profesję Mordino's Druggist i będzie można crafcić jet, ale nie wiadomo kiedy.

--- End quote ---
Kolejny post sugerujący jakąś bzdurę, pewnie leczymy jakieś kompleksy? :) Za często giniesz?

Jak wiadomo, oba posty do wywalenia.

Floodnik:
Nie wiem dlaczego to robicie i nie obchodzi mnie to - fakt to fakt. Jednak mi się to wydaje żałosne. Rozumiem - spotkasz gościa z bronią, zbroją, być może jakimś innym lootem - walczysz, bo masz zysk. Ale ubić kogoś, kto wraca z respawnu mając 10 hp, kogo widzicie pierwszy raz(czy naprawdę zasługuje na śmierć?)... Zaprzecz, że tak nie robicie. Jakby to był jakiś znany PK to bym zrozumiał...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version