Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
_KaszpiR_:
niestety ale pogodz sie z tym ze KAZDY kogo spotkasz tak naprawde chce cie zabic.
Floodnik:
Uwierz mi, nie każdy.
vilaz:
--- Quote from: Floodnik on June 02, 2010, 10:03:26 PM ---Uwierz mi, nie każdy.
--- End quote ---
+1 Dzisiaj kiedy biegałem po wastelandzie w metalu armorze wpadł na mnie jakiś bluesuit z nożem. Zrezygnowany stał w miejscu, pogadaliśmy chwilę po czym opuścił on ecountera uzbrojony po zęby :] Ot co taki ze mnie dobry człowiek.
TheRiot!:
Floodnik, myślisz, że pk polega na zabijaniu takich blue jak ty? Mylisz się.
Amunicja jest za droga by marnować ją na takich graczy.
Przykładowo:
ByÅ‚em z kumplami na karawanie, pekowaliÅ›my ( nie mylcie mnie z tymi ruskimi niedaleko ncr dziÅ› ) i wbiÅ‚ koleÅ›, bluesuit. Po wbiciu, nie wyzywaÅ‚ nas ani nic, tylko spokojnie powiedziaÅ‚, że pokazuje ojcu grÄ™ w którÄ… gra, nic przy sobie nie ma i chce iść dalej. I jak myÅ›lisz, co zrobiÅ‚em? PUÅšCIÅEM GO WOLNO. MógÅ‚ mieć nawet i 500k na bunkier, tego nie wiem. Ale zagadaÅ‚ jak czÅ‚owiek i odszedÅ‚ w spokoju.
Floodnik:
A jednak. Nie mówię że wszyscy tak robicie, większość.
Jako że mój main jest zbanowany, nie mam nic innego do roboty jak testowanie buildów. Więc robię alty i nierzadko spotkam kolesi którzy widocznie czerpią fun z zabijania 10hpowców :D
A skarg od innych graczy słyszę jeszcze więcej...
Owszem, PK na tym nie polega. Nie według mnie. Jednak patrząc na was... Nie wiem co mam o tym myśleć.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version