Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Pandemon:
--- Quote from: Alvin on June 02, 2010, 04:15:44 PM ---Witam jestem nowym graczem i mam kilka pytań:
1.Czy jest to normalna rzeczÄ… ze gostek w Combat armor strzela z lasera do kogoÅ› kto expi na skorpionachi ma tylko 34hp ?
2.Czy da rade robić samemu jet?
3.Czy do założenia namiotu potrzebne sa tylko skóry zbramina czy coś jeszcze?
--- End quote ---
1. Tutaj nie ma czegoś takiego jak normalne czy nie normalne, te pojęcia odnoszą się dla każdego w jego własnym odczuciu (ps. czy to był gość o nicku Pan Daeb?)
2. Tak - profesja doctor (poczytaj na wiki o craftingu)
3. Tylko 10 skór, używasz na nich science na pustym encounterze i masz namiot.
Kilgore:
--- Quote from: Alvin on June 02, 2010, 04:15:44 PM ---Witam jestem nowym graczem i mam kilka pytań:
1.Czy jest to normalna rzeczÄ… ze gostek w Combat armor strzela z lasera do kogoÅ› kto expi na skorpionachi ma tylko 34hp ?
2.Czy da rade robić samemu jet?
3.Czy do założenia namiotu potrzebne sa tylko skóry zbramina czy coś jeszcze?
--- End quote ---
1. tak
2. nie
3. tak
Pandemon:
Nie da się robić jeta? O ile się orientuje było to możliwe.
Kilgore:
to sie chujowo orientujesz
chociaz zalezy jak na to spojrzec, mozna uznac, ze na jet przerabia sie czarnu... afroamerykaninow, lecz nie ma to nic wspolnego z craftingiem czy profesjami
Avoral:
--- Quote from: jan0s1k on June 02, 2010, 02:57:37 PM ---Avoral w Falloucie czy w FOnline?
--- End quote ---
chodzi mi tu dokładnie o mape świata w FOnline, moja uległa drobnemu "zniekształceniu" które crashuje mi gre jak chce wejśc do takich miejsc jak sf, bnoeyard bo... są pod wodą :]
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version