Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
palesiak23:
mhmmm...
1. SLedgehammera juz mam wycraftowanego (w sumie z nudów, ale się przyda do czegoś :P)
2. na samochód póki co mnie nie stać...
3. ech... no to zobaczymy, bo póki co jestem koło san-fran, i modle sie żeby bezpiecznie wrócić do NCR... :p
jan0s1k:
--- Quote from: palesiak23 on January 09, 2011, 05:18:32 PM ---mhmmm...
1. SLedgehammera juz mam wycraftowanego (w sumie z nudów, ale się przyda do czegoś :P)
2. na samochód póki co mnie nie stać...
3. ech... no to zobaczymy, bo póki co jestem koło san-fran, i modle sie żeby bezpiecznie wrócić do NCR... :p
--- End quote ---
Argh, pomyłka, do cięcia drewna jest hatchet, nie doczytałem, myślałem, że chodzi o kopanie skałek :p
palesiak23:
też mnie to zastanowiło, jak młotkiem ścinać drzewa? o.O
dobra, najwyżej będe craftował setki Tooli, tylko po to by połamać je na najbliższym drzewie :P
jan0s1k:
--- Quote from: palesiak23 on January 09, 2011, 05:23:41 PM ---też mnie to zastanowiło, jak młotkiem ścinać drzewa? o.O
dobra, najwyżej będe craftował setki Tooli, tylko po to by połamać je na najbliższym drzewie :P
--- End quote ---
Możesz wycraftować hatchet i nim zcinać drzewo bez końca (no, może prawie, do cooldownu ^^). Tworzy się go z junku i drewna...
palesiak23:
a, to zaraz pokombinuje :P
* czy tylko u mnie gra chodzi skokowo w oknie, a płynnie śmiga na fullscreenie?
*i czy nie da się zrobić nic z tymi itemami znikającymi po śmierci? byłem happy, że doszedłem (wracając z SanFran) za trzynastkę, ale mnie dopadli, i cała eskapada poszła się chrzanić :/
*gdzieś koło NCR jest jakieś miejsce gdzie jest duzo drzewek z których można pozyskać wood? bo widze że latanie w okolice SanFran nie ma sensu :/
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version