Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
jan0s1k:
--- Quote from: palesiak23 on January 09, 2011, 02:04:43 AM ---jest gdzieś lista dostępnych komend do chatu? gdzieś obiło mi sie o oczy, że ~costam(spacja)hasło jest na usunięcie chara... a jak krzyknąć, rozmawiać przez radio, etc? przekopałem całe forum i wiki, ale nie znalazłem :/
--- End quote ---
http://fo2238.fodev.net/wiki/Commands
--- Quote from: LSD on January 09, 2011, 06:29:37 AM ---~changepassword nowe stare - zmiana hasla
~deleteself haslo - kasowanie postaci
Podczas gry wcisnij f1, tam masz napisane jak krzyczec itp.
--- End quote ---
Nie popisuj się, że znasz 2 komendy ;p
LSD:
Nowemu graczowi raczej te komendy przydadzą się najbardziej na początku. Nie musisz zaczynać trolowania, wszyscy wiemy że reprezentujesz nizinę intelektualną- CS. ;)
jan0s1k:
--- Quote from: LSD on January 09, 2011, 03:53:10 PM ---Nowemu graczowi raczej te komendy przydadzą się najbardziej na początku. Nie musisz zaczynać trolowania, wszyscy wiemy że reprezentujesz nizinę intelektualną- CS. ;)
--- End quote ---
Wow... Wiesz, że zakładanie kolejnego konta Riot na forum wiąże się z kolejnym banem?
palesiak23:
musicie se non-stop kłócić? :P
hmm... popykaem chwile i nasunęły mi się 3 pytania:
~za każdym razem jak zbieram drewno, przy okazji rozwalam sobie Primitive Toole'a. to tak zawsze, czy kwestia początkowego upośledzenia mojej postaci?
~zauważyłem, że wędrując po pustkowiu można natrafić na innych graczy (głównie zasranych PK'ów, dla których Bluesuit na 1 lvlu jest kolejną ofiarą na liczniku). dobre rozumiem, że dzieje się tak w przypadku gdy nasze ścieżki się przetną, ew. gdy On stoi na konkretnej lokalizacji (nie na mapie świata) a ja na niego wpadam. tak więc, czy da się to ominąć, poprzez stanie na mapie świata w jednym punkcie? jak muszę odejść na chwilę od kompa, to zostawiając tak postać mam gwarancje, że nie padne?
~czy tych PK'ów musi być aż tylu? i czy ubicie ludka na 1 lvlu, który ma przy sobie ciężko zdobywany pierwszy pistolet (z 3-5 sztukami ammo), troche Junk'u, kilka primitive tooli i pare roślinek naprawde stanowi frajde, i całą fabułę tej gry dla takich ograniczonych dzieci?
jan0s1k:
--- Quote from: palesiak23 on January 09, 2011, 04:55:40 PM ---musicie se non-stop kłócić? :P
hmm... popykaem chwile i nasunęły mi się 3 pytania:
~za każdym razem jak zbieram drewno, przy okazji rozwalam sobie Primitive Toole'a. to tak zawsze, czy kwestia początkowego upośledzenia mojej postaci?
~zauważyłem, że wędrując po pustkowiu można natrafić na innych graczy (głównie zasranych PK'ów, dla których Bluesuit na 1 lvlu jest kolejną ofiarą na liczniku). dobre rozumiem, że dzieje się tak w przypadku gdy nasze ścieżki się przetną, ew. gdy On stoi na konkretnej lokalizacji (nie na mapie świata) a ja na niego wpadam. tak więc, czy da się to ominąć, poprzez stanie na mapie świata w jednym punkcie? jak muszę odejść na chwilę od kompa, to zostawiając tak postać mam gwarancje, że nie padne?
~czy tych PK'ów musi być aż tylu? i czy ubicie ludka na 1 lvlu, który ma przy sobie ciężko zdobywany pierwszy pistolet (z 3-5 sztukami ammo), troche Junk'u, kilka primitive tooli i pare roślinek naprawde stanowi frajde, i całą fabułę tej gry dla takich ograniczonych dzieci?
--- End quote ---
1. Używaj Sledgehammera, on się nie niszczy (Primitive Tool niszczy się jak zapalona zapałka ;p)
2. Gdy stoisz nad miastem nic ci nie grozi. By omijać ecountery (w tym i graczy) polecam kupić samochód (ale i tak raz na jakiś czas sie trafi jakiś)
3. Niestety, ta gra (może nie gra, raczej serwer) opiera się na bezsensownym zabijaniu, nawet Ci cali anty-PK Cię mogą czasem ubić z nudów bez powodu :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version