Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Trololo:
Powiedzialem ci już w grze, weź pistolet i idz nawalac brahminy. Są naprawde slabe, byle mauser je zdejmie. Na 1 levelu spokojnie w ten sposob uzyskasz 10 skor. Jednak,jesli wciaz tak ci trudno, to zrob sobie jeszcze jedna postac, zrob jej pistoleta i ammo, daj jej, niech ona zdobedzie te skorki, potem przerzucasz na główną i masz.
Ja mam drobne pytanko, moglby mi ktos ladnie opowiedziec czym jest Instant Kill i na jakiej zasadzie dziala, oraz jak sie przed nim ustrzec?
Btw, czy taka sama zasada jest z Bypasami, Knock Outami itp.??
SPaCe116:
--- Quote ---jak mam zdobyć te 10 braminich skór? w rnk żaden kupiec AI ich nie ma a żeby samemu polować to jednak za słaby jestem i praktycznie nieuzbrojony. wiecie jaki kupiec może mieć te 10 skór?
--- End quote ---
Zarzucasz dres, kastet w lape i w droge!
DocAN.:
--- Quote from: Trololo on January 01, 2011, 05:08:32 PM ---Ja mam drobne pytanko, moglby mi ktos ladnie opowiedziec czym jest Instant Kill i na jakiej zasadzie dziala, oraz jak sie przed nim ustrzec?
Btw, czy taka sama zasada jest z Bypasami, Knock Outami itp.??
--- End quote ---
Instant to nic innego jak krytyk niosacy smierc od jednego strzalu, bardzo wkurwiajace.
Tabla krytyków, podobna jest na 2238.
Trololo:
A naprawde czesto wchodza?
Mam builda z 6 endurance, jak beda faktycznie w pvp czesto wchodzic, to ja zmieniam builda ;d
DocAN.:
Insanty są raczej rzadkością
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version