Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
dikajos:
laze i laze naokolo RNK i mam duzo enkonterow ale ani jednego bramina:/
jeszcze 2 pytanie. czy jest jakis sposob na poprawe karmy w RNK? bo raz zrobilem glupi blad i mam przerabane u nich. w miescie moge byc ale jak spotykam ich karawane to mnie atakuja. mozna cos z tym zrobic?
drugie pytanie. zalozylem konto w tym banku w RNK. czy w inny filiach tego banku w innych miastach (bo slyszalem ze sa) mam takei samo konto i normalny dostep do niego?
Trololo:
1.Czyli grajac 6 endurance (200hp) poradzę sobie spokojnie a instanty to nie jest jakies poważniejsze zagrożenie?
2.A jak to sie ma w waleniu w mobki? Czesto? ;) Tak z mauzera 3 mobki zinstantowac, nieźle ;d
@Dikajos
Encountery z brahminami to glownie kratka na polnoc badz kratka w dol ale tam maraudersy. Biegaj miedzy 2 kratkami, zaraz nad NCR.
Poprawa karmy z ncr? Codziennie jak masz ponizej -200, wzrasta o 10. Sporo handlowania z merchantami też rzekomo podnosi az do 1000,ale nie zauwazylem, trzeba naprawde duzo.
Banku w NCR to kasa i wzrost procentowy TYLKO w ncr. Inne banki, inne konta. Krotko mowiac, kase zdeponowana w NCR mozesz wyjac tylko w NCR. Kase w Hub - tylko w hub.
Ja trzymam wszystko w NCR i jestem zadowoly, a ze mam prawie 200k to procencik fajnie skacze ;)
dikajos:
mam -377. a wszystko dlatego ze na poczatk ugry zapomnialem schowac bron jak wszedlem za mury miasta... przydalby sie jaksi sposob na poprawe...
Floodnik:
--- Quote from: DocAN. on January 01, 2011, 05:39:40 PM ---Instant to nic innego jak krytyk niosacy smierc od jednego strzalu, bardzo wkurwiajace.
Tabla krytyków, podobna jest na 2238.
--- End quote ---
1. Nie do końca, instant kill to krytyk, przez ktory hp przeciwnika spada do 0, niezaleznie od hp, a smierc jest od -20.
2. Tabela krytykow moze jest podobna, ale raczej nie, bo jest wiele wiecej mozliwosci niz tylko 6(np. skoro szansa na instant killa wynosi 3% z tego co mowil developer, to roznych efektow moglo by byc nawet 100/3 = ~33!).
DocAN.:
--- Quote from: Floodnik on January 01, 2011, 06:10:16 PM ---1. Nie do końca, instant kill to krytyk, przez ktory hp przeciwnika spada do 0, niezaleznie od hp, a smierc jest od -20.
2. Tabela krytykow moze jest podobna, ale raczej nie, bo jest wiele wiecej mozliwosci niz tylko 6(np. skoro szansa na instant killa wynosi 3% z tego co mowil developer, to roznych efektow moglo by byc nawet 100/3 = ~33!).
--- End quote ---
na wiki jest jeszcze jedne strona opisujaca krytyki ale nie moglem linka dodac (wired)
0HP rzadko kiedy konczy sie wskrzeszeniem przez innego gracza, gracz z 0hp na glebie to dobra przyneta:D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version