Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (342/395) > >>

dikajos:
kurcze jak mam się podłączyć do serwera? juz kiedys gralem troche ale dawno temu. zarejestrowalem nowa postac i proboje sie podlaczyc ale pisza mi ze nie mozna podlaczyc do serwera. co mam zrobic? jakie ustawienia msuza byc w FO config?

jan0s1k:

--- Quote from: dikajos on December 31, 2010, 10:57:05 PM ---kurcze jak mam się podłączyć do serwera? juz kiedys gralem troche ale dawno temu. zarejestrowalem nowa postac i proboje sie podlaczyc ale pisza mi ze nie mozna podlaczyc do serwera. co mam zrobic? jakie ustawienia msuza byc w FO config?

--- End quote ---
host - ip albo fonline2238.net (dziala podawanie hostname na szczescie) port 2238

dikajos:
albo zle interpretuej Twoje instrukcje albo sa one niejasne. nie wiem dalej jak mam sie zalogowac i pojawic sie w grze

jan0s1k:
Po prostu, ściągasz klienta potem włączasz, Register ustawiasz opcje i potem Login ;p

dikajos:
ok jakoś mi się udało. mam następne pytanie.

jak mam zdobyć te 10 braminich skór? w rnk żaden kupiec AI ich nie ma a żeby samemu polować to jednak za słaby jestem i praktycznie nieuzbrojony. wiecie jaki kupiec może mieć te 10 skór?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version