Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (35/395) > >>

Fever:
Niestety trzeba, wiec reputacja Ci spadnie, możesz zawsze wypisać się od nich, lecz trochę złej reputacji zostanie, także niektórzy NPC będa Cię atakować na pustyni.

Kung:
Czy jest jakieś miasto w którym większość ludzi to polacy?

Wichura:
W całej grze większość to Polacy.
Najłatwiej spotkać rodaka tradycyjnie - w NCR.

Wichura:

--- Quote from: Gombej on March 01, 2010, 10:18:43 pm ---Jak często zdarzają się wipy ?
Czy jest możliwość usunięcia postaci ?

--- End quote ---
Wipe jest sprawą losową, pamiętam jednego na razie. Błędem było że został zapowiedziany z wyprzedzeniem dwutygodniowym. Nikt już nic nie robił, tylko stał w NCR i kłapał bez sensu, rozrzucając wszędzie swoje cenne itanzy.

Aby usunąć postać, wpisujesz "~deleteself twoje-hasło", wylogowujesz się na minimum 3 minuty i voila. Tylko polecam robić to przy małym natężeniu ruchu na serwerze (po 3 w nocy do południa), mniejsza szansa że ktoś zajmie ci ksywkę.

Eristoteles:
1. Czy osoba która wejdzie ze mną w tzw. party widzi mój namiot??
2. Jeżeli jestem w gangu to czy inni z paki zobaczą gdzie mam namiot??

PS:
...oj widzę że na północy ostatnio bezpieczniej niż w okolicach NCR. Kilka dni siedzę na północy i nikt mnie tak nie zmasakrował jak przed chwilą tuż przed wejściem do NCR. :D (na szczęście miałem tylko moje podstawowe uzbrojenie ;) )Coś mi się wydaje że NCR troszkę za bardzo przereklamowany jest. Wszyscy młodzi gracze którzy tam ciągną są łatwym kąskiem dla PK.   :-X ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version