Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Zaberish:
Czołem!
Prawdopodobnie moje pytanie należy do gatunku debilnych, ale... jednak zapytam :)
Co oznacza cyferka (cyferki) przy statusie serwera? Czy jest to liczba graczy aktualnie online, czy coś innego?
Z góry dzięki za odpowiedź.
manero:
Haha
To liczba graczy w danej chwili on line na serwerze.
Saint.PL:
Witam,
mam jedno proste (mam nadzieję) pytanko dotyczące łapania niewolników. Generalnie czy jest to niezbędne do tego by dostać się do bazy Raidersów i zdobyć 3 level SG? Na wiki wyczytałem, że żeby dołączyć do Raidersów trzeba mieć 120 rep u Slavers a to osiągnąć można łapiąc niewolników. Generalnie nie uśmiecha mi się zostać "naznaczonym" przez Metzgera. Da się łapać niewolników bez dostania perka Slaver i permanentnego oznaczenia jako takowy? Ewentualnie czy jest inny sposób zdobycia rep u Slavers Guild?
Pozdro i bezpiecznych podróży po pustkowiach
Saint.PL
wrednypiwosz:
--- Quote from: Saint.PL on March 01, 2010, 12:28:40 pm ---Witam,
mam jedno proste (mam nadzieję) pytanko dotyczące łapania niewolników. Generalnie czy jest to niezbędne do tego by dostać się do bazy Raidersów i zdobyć 3 level SG? Na wiki wyczytałem, że żeby dołączyć do Raidersów trzeba mieć 120 rep u Slavers a to osiągnąć można łapiąc niewolników. Generalnie nie uśmiecha mi się zostać "naznaczonym" przez Metzgera. Da się łapać niewolników bez dostania perka Slaver i permanentnego oznaczenia jako takowy? Ewentualnie czy jest inny sposób zdobycia rep u Slavers Guild?
Pozdro i bezpiecznych podróży po pustkowiach
Saint.PL
--- End quote ---
A na cholere Ci niewolnicy do profesji SG? Robisz dwie pierwsze profesje od ręki, trzecią dowiadujesz się gdzie jest baza robiąc quest dla Jesusa i Metzgera i tyle. http://www.fo2238.fodev.net/wiki/Profession:_Gunsmith_(Small_Guns)
Saint.PL:
A trzeba dołączać do Raidersów żeby zdobyć 3 level czy po prostu można zapłacić kolesiowi, nauczyć się i wyjść?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version