Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
kav:
O ile dobrze pamiętam, co 24 godziny, dodawane automatycznie jest 100 pkt. karmy, do wszystkich frakcji, u których mamy ujemną karmę.
A za bicie, których npc rośnie karma dla junktown i SF - szczerze mówiąc, nie mam pojęcia.
Panzerglas:
No dobra mam cholernie głupie pytanie. Jestem w Navarro i koleś w habicie nie chce ze mną gadać. Mam 7 charyzmy i 10 inteligencji. Nie ma żadnej opcji dialogowej żeby dać mu te 60 micro fusion!!!
manero:
Prawdopodobnie jesteś już w jakieś frakcji co uniemożliwia dołączenia do Enklawy. Pewnie nawet we własnym gangu ::) Na czas dołączenia do Enklawy musisz opuścić obecną frakcję, następnie po zdobyciu profesji odłączasz się od enklawy i wracasz do dotychczasowej frakcji.
Odyniec:
Witam to mój pierwszy post na forum.
1 Czy opłaca się brać cechę heavy handed (o ile założymy że walka HtH się opłaca)?
2 Czy materiały wybuchowe są w miarę łatwe do zdobycia i czy w grze występują jakieś pułapki do rozbrajania?
3 Ile skilli można podnieść na 100 ( z założeniem że jeden na 200) do maksymalnego poziomu?
4 Czy da się grać (z jako takimi sukcesami) postacią nie posługującą się bronią palną (przyzwyczajenie z fallouta walka wręcz i bronie miotane)?
5 Ile procent skilla sneak trzeba mieć, aby być nie zauważonym przez typka z 5+ percepcji?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Imprezobus:
1. nie. patrz 4
2. da się wykonać dynamity, fajna zabawka, ale nie ma czego rozbrajać
3. zależy od postaci. max lvl to 21
4. jeżeli weźmiesz heavy handed to nie. natomiast sukcesy postacią pod melee możesz odnieść właściwie głównie jako spartanin, atakując w grupie ludzi w modoc
weź jednak pod uwagę że tutaj od przeciętnego gracza oczekuje się obrażeń rzędu ponad 100/tura lub 100/sekunda. mniej - bardzo kiepsko.
oceń teraz swoje szanse na podejście i wymierzenie ciosu. plus perki koksające melee pod niebiosa zaczynają się od lvlu 24, a maksymalny to 21.
5. sneak jest totalnie znerfowany, działa tylko jeżeli zajdziesz od tyłu, a i to nie idealnie. Tak więc taktyka wybiegnięcia od pleców i złamania kręgosłupa się nie sprawdzi
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version