Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
The One:
Musisz zrobić pare Questów
1 to Quest w New Reno od Jezusa na przetransportowanie walizki do den do metzgera
2 to Quest na Stanie sie Raidersem w tym celu musisz pogadać z matzgerem o pracy on cie odeśle do koleszki który jest w barze na lewo od metzgera a on wytłumaczy ci jak stać sie Raidersem :D
Kotlecik 01:
--- Quote from: Eristoteles on February 23, 2010, 06:26:32 am ---Co trzeba zrobić żebym widział miasteczko Raiders? Jeżeli qusta to jakiego. :P ;)
--- End quote ---
http://fodev.net/forum/index.php?topic=219.0
Zaberish:
Czołem!
Mam następujące pytanie: czy aby zdobyć profesję "Armorer-poziom 3" muszę mieć bazową STR równą 7? Czy wystarczy się nafaszerować Buffoutem przed rozmową z Armstrongiem? Pytam, bo bazowej STR mam 6, więc jeśli Buffout nie pomoże, to będę musiał zostać na etapie Metal Armorów...
Uprzedzając potencjalne rady: wiem, że istnieje perk "Gain Strength", ale jakoś mi z nim nie po drodze :)
Z góry dzięki za odpowiedź!
RJ:
Weźmiesz dragi i wszystko powinno być w porządku.
Zaberish:
Czołem!
Kolejne pytanie: w jaki sposób podnieść sobie reputację w danym mieście? Konkretnie w Junktown i San Francisco - od razu mówię, że nie strzelałem do żadnych karawan, po prostu znalazłem się w złym miejscu o bardzo złej porze :D
Jakieś konkrety? Wiki mówi tylko, że "za zabijanie pewnych stworzeń może wzrosnąć reputacja". Ale jakich stworzeń? I gdzie? Ktoś wie coś konkretniejszego?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version