Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Szef:
--- Quote from: anadim on February 09, 2010, 02:06:29 pm ---Czy ktoś biegły w mechanice Fallouta jest w stanie powiedzieć czy perki typu "bonus ranged damage" oraz "living anatomy" dokładane są do obrażeń przed redukcja z traitsa "finesse" czy dopiero po niej.
I jeszcze jedno pytanie: "jinxed" działa na wszystkie czynności w grze, czy tylko bojowe? I czy działa również na naszych sojuszników, czy tylko na tych co strzelają do naszej postaci? No i jak on się ma do do połączenia z finezją...
Co mnie jeszcze nurtuje... Wiki pokazuje bronie/pancerze FOnline których produkować się nie da (np Gauss Rifle). Czy są one do zdobycia w jakikolwiek sposób?
Te książeczki do profesji to się jakoś odzyskać, w przypadku utraty??
--- End quote ---
1. BRD liczy się przed finezją. Living Anatomy zdaje się liczy 'po'. Przynajmniej przed wipem mój snajper sadził same strzały za 5 :P
2. Jinx działa na wszystkich, hmm.. trzeba zapytać devów czy inne czynności liczone są z critical suc/fail rate.
3. Czasami rzadko na eventach coś się zdarza. Mało tego i często GMi robią rollback albo w inny sposób usuwają nadprogramowy sprzęt.
4. W Hub jest biblioteka, możesz tam dostać nowe woluminy.
gogiel:
A czy zeby craftowac Energy Weapons na 2/3 lvl musze dolaczyc do Enklawy?
Rejfyl:
O ile dobre pamiętam, to drugi lvl załatwisz sobie jeszcze w broken hills. Jesli chodzi o 3lvl to zostaje tylko enklawa. Najlepiej dolacz do niej jak spelnisz wymagania, po czym zrezygnuj. Twoja reputacja az tak bardzo na tym nie ucierpi.
Brun0:
Mam parę pytań:
1 Jak łapać krowy? Czy w ogóle się da to zrobić czy trzeba kupić?
2 Jak że tak powiem "pędzić bimber"
3 to tyle
DrapiChrust:
Yangeland - a nie miał przy sobie najemników??
Brun0 -
1. krowy łapie się używając na nich liny. Do skutku. Linę robi się oczywiście z fibre
2. tak łopatologicznie: używasz na bimbrowniku ('still') drewna, potem używasz na bimbrowniku owoc, potem używasz bimbrownika. et voila !
3. aha
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version