Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
zubrowka:
penetrate dzieli damage threshold pancerza przeciwnika przez 5 z zaokragleniem w dol bodajze. accurate dodaje bonus do szansy trafienia.
cerberix:
Pytanko, czy jest włączona opcja znikania namiotu?
Edik:
--- Quote from: cerberix on February 06, 2010, 09:11:39 pm ---Pytanko, czy jest włączona opcja znikania namiotu?
--- End quote ---
Znika po tygodniu nie logowania sie do gry
anadim:
Czy ktoś biegły w mechanice Fallouta jest w stanie powiedzieć czy perki typu "bonus ranged damage" oraz "living anatomy" dokładane są do obrażeń przed redukcja z traitsa "finesse" czy dopiero po niej.
I jeszcze jedno pytanie: "jinxed" działa na wszystkie czynności w grze, czy tylko bojowe? I czy działa również na naszych sojuszników, czy tylko na tych co strzelają do naszej postaci? No i jak on się ma do do połączenia z finezją...
Co mnie jeszcze nurtuje... Wiki pokazuje bronie/pancerze FOnline których produkować się nie da (np Gauss Rifle). Czy są one do zdobycia w jakikolwiek sposób?
Te książeczki do profesji to się jakoś odzyskać, w przypadku utraty??
Vordarod:
Z tego co wiem a to jinxed działa na wszystko i wszystkich w promieniu jakimś, mechanika opiera się na F1 i F2, jeśli by jeszcze brać pod uwagę F PnP gdzie wszystko opierało się testowaniu cechy, to 5% na nie powodzenie to jest cholernie dużo bo na pewno wykonujesz więcej niż 100 czynności w ciągu godziny sam, jeśli dołożysz do tego wszystkich twoich towarzyszy i npc to uzyskasz całkiem sporą ilość niepowodzeń. Nie wiem jednak jak to działać będzie w mieście tu by się trzeba zapytać admina bo jeśli, faktycznie działa to w określonym zasięgu jak jest opisane przy tej cesze, to możesz zrobić niezłe zamieszanie stojąc tylko w mieście. :D
Książeczkę możesz kupić u bibliotekarki w hub.
Co do broni to wiem, że na pewno gatling jest do zdobycia, ale trzeba ustrzelić patrol Enclave a te gady maja po 500 HP ponad i nie występują chyba pojedynczymi sztukami. O APA to nawet nie wspominam.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version