Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Wichura:
108 HP może mieć cherlawy medyk i to taki, który całe dnie przesiaduje w VC, produkując dopalacze i ogłupiacze. W złą stronę kombinujesz, przyjacielu, tu snajper nie oznacza tego samego, co w singlu. Nie widzę tam rozwiniętego skilla Doctor - oślepiony snajper wart jest mniej niż nagi pięściarz.
Poza tym czemu uparłeś się na połączenie wody z ogniem, czyli bojówki z crafterem? Nawet ja, znany swego czasu orędownik gry jedną postacią, przekonałem się już, że to kopanie się z koniem i w tej chwili mam już trzy ludziki:
- główny settlers, 3 lvl Armorera, duży udźwig, naprawiator, lekko zmodyfikowany (większy outdoorsman, zrezygnowałem z pakowania w SG)
- dziewczynka z zapałkami czyli operatorka flamera, zdumiewająco łatwo i szybko coś takiego się trenuje, przewiduję tu 3 lvl Doctora
- dozorca depotu, opiekun merców i jednocześnie cieć od dużych zabawek
A na tym zapewne się nie skończy.
Zrób dwa ludziki - zaopatrzeniowca-craftera i tego tam snajpera, jak już koniecznie chcesz. Grasz w gangu i masz kogoś, kto cię w pukawki zaopatrzy czy raczej nie?
Ghost007Pl:
Napewno mam doc'a :]
Ale nie wiem czy pozostała 3 będzie chciała grać crafterem co to tylko crafcić potrafi :P
TheRiot!:
snajper jest bojówką, niczym innym kurna. Od sprzętu masz kraftera, a nawet najlepszy krafter jest gównem w PVP. Do pve nie wiem czy ci te krytyki są potrzebne czy nie, ale znam jeden uniwersalny buld na snajpera czystego.
5
8
6
1
5
6
10
^ special
traity:
small frame, good natured
perki:
awarness
more critz
better
lifegiver
lifegiver
more
more
Wichura:
--- Quote from: Ghost007Pl on September 29, 2010, 04:17:42 PM ---Napewno mam doc'a :]
--- End quote ---
Na pewno nie masz, 26% tego skilla to tak, jakbyś miał 0.
--- Quote from: Ghost007Pl on September 29, 2010, 04:17:42 PM ---Ale nie wiem czy pozostała 3 będzie chciała grać crafterem co to tylko crafcić potrafi :P
--- End quote ---
Moimi ludzikami gram tylko ja, chyba że któregoś trzeba gdzieś zaprowadzić - od tego są zaufane dziewczęta w sierocińcu, zawsze ktoś chwilkę na małe abuse znajdzie. Można mieć nawet dziesięć postaci (pozdrawiam Kamila Neutrona :>) i używać wszystkich po kolei, po odczekaniu tych kilku minut na relog. Eleganckie to może nie jest, ale inaczej często się nie da i kropka. A o zniesieniu level capa możemy zapomnieć, więc dyskusje na ten temat są bezcelowe.
Riot tępa strzało, widzisz, jak chcesz to potrafisz. Zuch dziewoja!
Dark Angel:
--- Quote from: Wichura on September 29, 2010, 04:25:50 PM ---Na pewno nie masz, 26% tego skilla to tak, jakbyś miał 0. Moimi ludzikami gram tylko ja, chyba że któregoś trzeba gdzieś zaprowadzić - od tego są zaufane dziewczęta w sierocińcu, zawsze ktoś chwilkę na małe abuse znajdzie. Można mieć nawet dziesięć postaci (pozdrawiam Kamila Neutrona :>) i używać wszystkich po kolei, po odczekaniu tych kilku minut na relog. Eleganckie to może nie jest, ale inaczej często się nie da i kropka. A o zniesieniu level capa możemy zapomnieć, więc dyskusje na ten temat są bezcelowe.
Riot tępa strzało, widzisz, jak chcesz to potrafisz. Zuch dziewoja!
--- End quote ---
noob. mam 3 alty jak przekroczysz trzy to wtedy sie posmiejemy ;>
Ja na twoim miejscu wzialbym 6 LK 2 wsadzil w EN i 2 zostajace w AG ;>
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version