Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (273/395) > >>

Wichura:

--- Quote from: Dark Angel on September 29, 2010, 04:33:22 PM ---noob. mam 3 alty jak przekroczysz trzy to wtedy sie posmiejemy ;>

Ja na twoim miejscu wzialbym 6 LK 2 wsadzil w EN i 2 zostajace w AG ;>

--- End quote ---
Nie pitol mi tu kawalerze, bo przypomnę wszystkim jak pajacowałeś na osiem partycji i dwa pendrive'y i będzie wstyd.

10 LK dla snajpera to chyba lepiej niż 6, to co narysował Riot wygląda rozsądnie, ma 25% szansy na krytyka i 200 HP, czyli na granicy przyzwoitości bojowej.

TheRiot!:
ołmajgodneszzzz.

mowie, ten build jest ładny, niesprawdzonego gówna bym nie podał :> miliony miało ten build, jeszcze za czasów 2 toughnessów na 3 i 6 lvlu :>>

wtedy było tak:

3 - tafnes
6 - tafnes
9 - better
12 - lifegiver
15 - more
18 - more
21 - more

I snajper był mocny ale mało hp i dupa.

Ja go udoskonaliłem na dzisiejsze czasy, tyle.

@@@@

Mam pytanie, po wipe zmienili działanie samochodów, a dokładnie ich pozycje na mapie. Oznacza to, że jeżeli postawie autko np. przy kopalni i wyjdę z kluczami to będę ciągle je widział? Albo jak zostawie tam gdzieś klucze czy coś. Wiem że widzę go ja i moi pasażerowie, ale czy on mi nie zniknie czy coś?

Jak tak to samochód można nazwać mobilnym tentem xd

Saumax:

--- Quote ---Jak tak to samochód można nazwać mobilnym tentem xd

--- End quote ---
no nie do końca, obawiam się że wciąż można się wjebać jako random encounter, no chyba że na jakimś prawdziwym zadupiu zaparkujesz samochód ;p

Dark Angel:

--- Quote from: Wichura on September 29, 2010, 04:39:48 PM ---Nie pitol mi tu kawalerze, bo przypomnę wszystkim jak pajacowałeś na osiem partycji i dwa pendrive'y i będzie wstyd.

10 LK dla snajpera to chyba lepiej niż 6, to co narysował Riot wygląda rozsądnie, ma 25% szansy na krytyka i 200 HP, czyli na granicy przyzwoitości bojowej.

--- End quote ---

Mi tak malo IN nie przypada do gustu musi byc Szostka ( wysokie FA i Doc )

I w sumie z takim AG, zanim sie zaladuje na drugi strzal to moze byc juz po nim ;)

Maciek:

--- Quote from: Wichura on September 29, 2010, 03:13:51 PM ---

Do walki ze względu na 1 LK średni, do wszystkiego innego bardzo dobry. I nie potrzebuje piguł żeby gadać z NPCami. Perki wziąłbym inne, na przykład Strong Back zamiast Quick Recovery, coś innego w miejsce Magnetic Personality, ale to nie mój ludzik - przed wipem biegałem podobnym, fajnie i tanio można tym skubać średniozaawansowane encountery.

Tamten ma nie wiem po co i dlaczego 95% BG, zapomnij o tym. Pathfindery to obecnie kwestia przekory lub przyzwyczajenia (jak u mnie), przyspieszają ale znacznie mniej niż przed wipem.

--- End quote ---

Wichur skopiowaleś obrazek z mojego postu ale bez opisu-pierwszy perk to awareness, 95%bg bo to miał być m.in. crafter na 2 lvl bg(obecnie nie jest i nie ma tego skila). Różnica w prędkości między 150% outdor u mnie a 160%+2xpathfinger u Ciebie jest minimalna jak zauważyłem idąc z tobą przez putynie. Masgnetic personality daje mi 2 merce w kompani które rekompensują brak małpich zdolności bojowych.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version