Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Morbid:
Wielkie dzięki :) Po tych plikach już widać poprawę (nie ma spamu z prośba o update), jednak teraz piszę o problemach z połączeniem z serwerem (chyba że serwer obecnie ma dc). Poczekam jeszcze na te pliki do folderu data może to pomoże :) Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc :)
jan0s1k:
hmm serwer teraz chodzi...
może coś upc poblokowało? ;o (ściągnij ten default.cache to sie przekonamy ;) )
Morbid:
No i na to mi właśnie wygląda, pliki od TheRiot'a pomogły ominąć problem z updatem, jednak chyba coś po prostu blokuje mój dostęp na to ip.
Ale co mam zrobić z upc? Nie mam pojęcia :P
jan0s1k:
--- Quote from: Morbid on September 28, 2010, 11:37:11 PM ---No i na to mi właśnie wygląda, pliki od TheRiot'a pomogły ominąć problem z updatem, jednak chyba coś po prostu blokuje mój dostęp na to ip.
Ale co mam zrobić z upc? Nie mam pojęcia :P
--- End quote ---
od TheRiota??? ;p
o ile masz taki dostęp to skorzystaj z komórki lub internetu sąsiada ;)
Morbid:
Aj wybacz w pośpiechu źle spojrzałem. No cóż jeszcze raz thx za pomoc, jutro tam do nich podzwonię, może coś się da z tym zrobić.
@Edit, i rzeczywiście szukałem przyczyn owych niedogodności w miejscach gdzie ich nie było ;D Przepraszam za zawracanie głowy, ale najnormalniej w świecie wyleciało mi z głowy fakt że za czasów mojej kadencji w Fonline miałem innego operatora sieciowego, który mimo swojej niekompetencji nie miał w zwyczaju blokować żadnych portów etc. :)
Jeszcze raz wszystkim dziękuje za pomoc, do zobaczenia na pustkowiach 8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version