Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (270/395) > >>

Morbid:
Wielkie dzięki :) Po tych plikach już widać poprawę (nie ma spamu z prośba o update), jednak teraz piszę o problemach z połączeniem z serwerem (chyba że serwer obecnie ma dc). Poczekam jeszcze na te pliki do folderu data może to pomoże :) Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc :)

jan0s1k:
hmm serwer teraz chodzi...
może coś upc poblokowało? ;o (ściągnij ten default.cache to sie przekonamy ;) )

Morbid:
No i na to mi właśnie wygląda, pliki od TheRiot'a pomogły ominąć problem z updatem, jednak chyba coś po prostu blokuje mój dostęp na to ip.

Ale co mam zrobić z upc? Nie mam pojęcia :P

jan0s1k:

--- Quote from: Morbid on September 28, 2010, 11:37:11 PM ---No i na to mi właśnie wygląda, pliki od TheRiot'a pomogły ominąć problem z updatem, jednak chyba coś po prostu blokuje mój dostęp na to ip.

Ale co mam zrobić z upc? Nie mam pojęcia :P

--- End quote ---
od TheRiota??? ;p
o ile masz taki dostęp to skorzystaj z komórki lub internetu sąsiada ;)

Morbid:
Aj wybacz w pośpiechu źle spojrzałem. No cóż jeszcze raz thx za pomoc, jutro tam do nich podzwonię, może coś się da z tym zrobić.

@Edit, i rzeczywiÅ›cie szukaÅ‚em przyczyn owych niedogodnoÅ›ci w miejscach gdzie ich nie byÅ‚o  ;D Przepraszam za zawracanie gÅ‚owy, ale najnormalniej w Å›wiecie wyleciaÅ‚o mi z gÅ‚owy fakt że za czasów mojej kadencji w Fonline miaÅ‚em innego operatora sieciowego, który mimo swojej niekompetencji nie miaÅ‚ w zwyczaju blokować żadnych portów etc. :)

Jeszcze raz wszystkim dziÄ™kuje za pomoc, do zobaczenia na pustkowiach  8)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version