Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (269/395) > >>

Wichura:
Gówno musisz, i nie IRCa, bo to tak jakbyś napisał "pobrać Internet". IRC to sieć, mIRC to klient i jego możesz, ale nie musisz pobrać.

Możesz też używać Chatzilli, plugina do Firefoxa, albo czegoś tam do Opery.
Opis konfiguracji Opery.
Opis konfiguracji Chatzilli oraz IRC przez przeglÄ…darkÄ™.

Morbid:
Witam, po ponad roku przerwy grania w Fonline stwierdziłem że strasznie mi tego tytułu brak, więc nie owijając w bawełnę stwierdziłem że czas najwyższy ponownie ściągnąć klienta i poexpić trochę na "kijaszkach" oraz "brahminich kupach" (o ile to nadal możliwe ;) ). Niestety przeszkodą na mej drodze ku pustkowi stanął ten o to komunikat.

Connecting to the update server...
Can't connect to the update server (94.23.237.127).

Problem o tyle dziwny ponieważ kolega który ściągnął klienta tego samego dnia, update zrobił bez problemu (więc to raczej nie jest wina serwera z poprawkami). Początkowo myślałem że to może wina anty wirusa/firewalla ale jak się okazało to nie ich sprawką.

Tak więc czy ktoś zna sposób na maunalny upgrade (paczka z brakującymi plikami zajmuje około 100mg, co dla mojego kumpla jest nie do uplołdniecia przy jego prędkości neta) ewentualnie jak się dobrać inaczej do updejtu?

p.s na forum jestem nowy i niestety nie zaznajomiłem się z nim na tyle aby samemu znaleźć ewentualny topic poruszający ten problem, zatem przepraszam ;p

Z góry dziękuję za odpowiedz oraz pozdrawiam! :)

TheRiot!:
moze zle ip w uploaderze podajesz?

Morbid:

--- Quote from: TheRiot! on September 28, 2010, 10:50:48 PM ---moze zle ip w uploaderze podajesz?

--- End quote ---

Używam tego automatycznego updejtera, nie ma w nim możliwości zmiany czegokolwiek (chyba że jestem ślepy). Próbowałem użyć jakiejś wcześniejszej wersji jednak pomimo wpisania (jak mi się wydaje) dobrych danych, problem jest ten sam.

Bo o ile dobrze kminie ip serwera skąd powinienem ściągnąć update to 94.23.237.127?

jan0s1k:

--- Quote from: TheRiot! on September 28, 2010, 10:50:48 PM ---moze zle ip w uploaderze podajesz?

--- End quote ---

--- Quote from: Morbid on September 28, 2010, 10:48:18 PM ---Witam, po ponad roku przerwy grania w Fonline stwierdziłem że strasznie mi tego tytułu brak, więc nie owijając w bawełnę stwierdziłem że czas najwyższy ponownie ściągnąć klienta i poexpić trochę na "kijaszkach" oraz "brahminich kupach" (o ile to nadal możliwe ;) ). Niestety przeszkodą na mej drodze ku pustkowi stanął ten o to komunikat.

Connecting to the update server...
Can't connect to the update server (94.23.237.127).

Problem o tyle dziwny ponieważ kolega który ściągnął klienta tego samego dnia, update zrobił bez problemu (więc to raczej nie jest wina serwera z poprawkami). Początkowo myślałem że to może wina anty wirusa/firewalla ale jak się okazało to nie ich sprawką.

Tak więc czy ktoś zna sposób na maunalny upgrade (paczka z brakującymi plikami zajmuje około 100mg, co dla mojego kumpla jest nie do uplołdniecia przy jego prędkości neta) ewentualnie jak się dobrać inaczej do updejtu?

p.s na forum jestem nowy i niestety nie zaznajomiłem się z nim na tyle aby samemu znaleźć ewentualny topic poruszający ten problem, zatem przepraszam ;p

Z góry dziękuję za odpowiedz oraz pozdrawiam! :)

--- End quote ---

raczej nie..
http://jan0s1k.tk/fonline/current/client_current/
trzymaj ;) wszystkie twoje pliki jesli sa starsze to je zassaj i podmien

ps. pliczki cache się jeszcze uploadują ;p po 5 mb zajmują a też się zmieniały (tak to są defaultowe cache, nie jestem taki glupi)

EDIT: o0 fajny 5 megabitowy internet masz ;o ^^
EDIT2: cache się wrzuciły

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version