Other > Československé fórum
Par otazek
Mayck:
Já mám stan u modocu a na málo náhodnejch setkání s brahmínama si opravdu stěžovat nemůžu, bezmála každý třetí. Kdybych nebyl línej tak jejich kůže jezdim prodávat na jih.
Deathmann:
Jo ja to postupne uz zkoupil od obchodniku,ale byl to peknej opruz,clovek se bal,aby mu to nekdo necornul nebo ho nekde nezabily coz se me mimochodem 2x stalo :D.Takze uz jsem taktez hrdym majitelem stanu...
Jinak ohledne tech lokaci,ja kdyz hraval pred asi rokem,tak kolem NCR se spawnovaly celkem hodne,ale prave ze tedkon sem na ne narazil za celou dobu jen 1x..
Deathmann:
- Přidán další config specifický pro 2238, kde si jde nastavit pár věcí a hlavně přednastavit míření na oči atp.
viz posledni update..
Neprijde vam to trosku trapny?? Pred par mesicema za tohle mazaly ucty a ted to hodi do hry jako novinku....
Tim jeste vic nahravaj kretenskym rusackym a polskym pkckum..
Bantz:
Pozor, teď je situace odlišná. Banováno bylo proto, že to byl third party prgram, který neměli všichni a ti, co ho měli, byly v hodně velký výhodě. Teď tuhle možnost mají všichni. Takže teď má nováček alepsoň stejný šance jako oscopovaný PK.
Deathmann:
Jo a ted je to zas o tom,kdo zmackne driv cudlik :D,me osobne to prijde trapny (myslim funkci jako takovou),protoze to ti je pak mirici system uplne k nicemu...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version