Other > Československé fórum
Par otazek
Deathmann:
Custe,tak vas zase budu otravovat :D. Chtel bych se zeptat na par veci,ktery mi nejsou jasny.
Co potrebuju na to,abych mohl pouzit skill doctor,jak opravit (jestli to vubec jde) deterioration u zbrani a brneni,da se nejak stopovat? Dal by me zajimalo jestli pro to,abych si mohl koupit bazi potrebuju nutne mit nekoho sebou :)
Jo a jeste by me zajimalo nejaky info o karavanu kterej si clovek muze koupit a jeste by me zajimalo kdyz si najme clovek mutanta bez niceho,tak jestli mu muze dat nejakou vybavu :)
Fewer:
doc funguje i kdyz mas 1%,opravit veci jde ze na ne v inv. pouzijes repair(musis mit velkej repair),jestli stopovat auta tak to nvm ale jestli lidi musis si na nej dat follow pres otevreni panelu na hraci a das taku sipku s lidma, abys mohl kupit bazi tak musis mit min 30K a 3 lidi
karavanu si muzes kupit v NCR ale musis mit kravku i s kravou stoji asi 4k a mutika muzes ozbrojit tak ze mu das laser,plasmu,LSW minigun bazooku musi ji mit v inv a musi mit munici
kdyz ji ma u sebe tak das arm yourself a da si to do ruk
Btw: nechces se radsi pridat k nasemu gangu misto toho abys zbytecne zakladal novej?
Deathmann:
Diky za odpovedi. Zatim nehodlam zakladat nic jen sem se ptal a porizoval sem si jednoho manika na hlidani stanu a dal sem mu tomy gun do ruky a premyslim jeste o druhym s brokarnou :D. Mam zatim armorer na 1 a small guns na 1,ale uvidim casem a asi bych se i pridal :)
Deathmann:
--- Quote from: Fewer on March 28, 2010, 01:13:04 pm ---opravit veci jde ze na ne v inv. pouzijes repair(musis mit velkej repair)
--- End quote ---
mjo jo to jsem zkousel,ale nezmensuje se to,jen se tam napise,ze to bylo opravovany nic vic... :(
Jo a dalsi vec,jak udelam nekoho mym kamosem,protoze kdyz sem koukal na vyber utoceni toho manika co me hlida stan,tak tam bylo,ze ma utocit na vsechny krom me a mych pratel...
Colombo:
Rozjedes si takove to menu pouzivani veci na hrace a kliknes na andelicka.
right click->left hold, vyber v menu.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version