Other > Československé fórum

Par otazek

<< < (10/13) > >>

hanzi:
Zdarec, ví někdo co se dá najít v The Glow? Někdo mi řikal, že náboje do gaussovky, je to pravda?

A dál by mě taky zajímalo, jak se dá craftit micro fusion cell s počítače v Maripose.

Díky za odpovědi.

TankForYa:
Ano je to pravda , dá se tam najit Ammo do Gaussa a este Item Stealth Boy (+60 sneak)

Deathmann:
Hele co udelaly s brahminama? Vypada to,ze ted jsou jeji kuze cenny zbozi... Uz tak  skoro tyden se pokousim nekde sehnat nejaky na stan a nic,nikdo je nema :D

Fewer:
sežen si bazuku a najdi si enkounter, kde je brahmín plno a nebo vem bazuku do města s brahmínama například modoc a pošli raketu do hloučku brahmin na zemi by měli být kůže

hanzi:
Je pravda, že v náhodnejch encounterech na brahminy narazíš opravdu pomálu. Ale často se stane, že když obchodníkům dojdou nový věci, tak se u nich oběví i kůže (z mý zkušenosti v rozmezí 2-9 kusů). Ale musíš mít štěstí, bejvaj docela rychle vykoupený. A taky to podle mě dostávaj jen některý obchodníci. S určitostí můžu říct, že to mívá dost často Jargo v Adytu. Posledně sem jich u něj koupil 8 najednou.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version