Other > Polskie Pustkowia
Servery FOnline
wesan:
--- Quote from: jan0s1k on March 19, 2013, 10:50:11 pm ---Bo z tego co mi wiadomo bazuje na FOnline: Tactics, które bazuje na FOnline: Desert Europe (tak tak, Xenom wszystko pokradł), tak więc pewne elementy mogą być podobne nawet do FODE.
--- End quote ---
ISn2:
--- Quote from: Mtax on March 19, 2013, 03:38:09 pm ---Na 2238 możesz wyjść ze spawnu z pierwszym levelem.
--- End quote ---
Poczatkowa lokacja ma zniechecic do altowania, na 2238 robisz nowego alta i masz itemy gotowe do grindu juz od 1 poziomu...
ps. gracie na tym TLA, moze jakas grupe zmajstrowac?
Wichura:
--- Quote from: Kilgore on March 19, 2013, 09:03:08 pm ---yup, wichura robi przy czymstam co xenom zostawil w wersji pre-alpha, pewnie o to mu chodzilo
--- End quote ---
Alpha Solutions, bitches!
Robię przy odchodach Xenoma? Nic o tym nie wiem, naprawdę? To zapewne ta nowa metoda na bycie [DEV]iantem za pomocą szuflowania łajna.
Rage master:
Ok wichujek bedziesz trolowac to forum az do jego zamknięcia. Lepiej powiedz jak tam twoja bejca sie sprawuje lub jak tam Ci sie żyje u niemiaszkow
Wichura:
--- Quote from: Rage master on March 20, 2013, 08:52:57 am ---powiedz jak tam twoja bejca sie sprawuje
--- End quote ---
Dziękuję za troskę, śmiga jak zła tak samo dobrze, jak w dniu zakupu. Klocki chcę wymienić w tym sezonie, polecisz jakieś? Silnik N46B20, model 318i, seria E46.
--- Quote from: Rage master on March 20, 2013, 08:52:57 am ---jak tam Ci sie żyje u niemiaszkow
--- End quote ---
Coś ci się ociupinkę pojebało, ja mieszkałem i cały czas mieszkam w Polsce, tylko pracę mam wyjazdową, taką wiesz, zagranico.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version