Other > Polskie Pustkowia
Servery FOnline
Rage master:
Lo panie! Toc pan jadysz za granicom za chlebom? Tak czy siak wykopaliscie/wywierciliscie już coś czy nadal sweet nothing? Ale w sumie tam pewnie tez z lopata latasz i miernikiem nn wiec jak na 2238, kombinezon i lopata
Mtax:
--- Quote from: ISn2 on March 20, 2013, 01:57:32 am ---Poczatkowa lokacja ma zniechecic do altowania, na 2238 robisz nowego alta i masz itemy gotowe do grindu juz od 1 poziomu...
--- End quote ---
FO bez altów? Bitch please.
White150:
--- Quote from: Mtax on March 19, 2013, 09:26:26 pm ---Czy ja gdzieś powiedziałem, że tam gram?
--- End quote ---
Napisales w taki sposob jakby cie zmuszali do grania, a ty boisz sie oprzec! Nie podoba ci sie - wyraziles swoja opienie - ok, wystarczy, graj tam gdzie chcesz. Po chuj drazyc temat? Eot.
--- Quote from: Wichura on March 20, 2013, 07:51:23 am ---Alpha Solutions, bitches!
Robię przy odchodach Xenoma? Nic o tym nie wiem, naprawdę? To zapewne ta nowa metoda na bycie [DEV]iantem za pomocą szuflowania łajna.
--- End quote ---
Myslalem ze chodzi o nowy serwer ;D
--- Quote from: Mtax on March 20, 2013, 02:31:41 pm ---FO bez altów? Bitch please.
--- End quote ---
Eeeeeeeeee tam, jak ktos lubi marnowac czas na expienie pikselowych ludkow w hipsterskiej grze, w dodatku bez zadnych korzysi bo ani nie mozna sprzedac alta ani nic to niech tak robi. Z reszta na wasteland2155 ma byc zakaz altow i aby zalozyc postac trzeba napisac rozbudowana charakterystyke, to na starcie wyeliminuje pajacow, bo komu sie bedzie chcialo myslec nad opisem wlasnej postaci - no chyba ze skopiuje sobie biografie z internetu, ale pozniej pamietaj o odgrywaniu roli itd. Fonline bez altow jest mozliwy, tylko wiekszosc nie chce tego zrobic bo boja sie o popularnosc serwera + ludzie lubia miec kilka postaci.
wrednypiwosz:
--- Quote --- Z reszta na wasteland2155 ma byc zakaz altow i aby zalozyc postac trzeba napisac rozbudowana charakterystyke, to na starcie wyeliminuje pajacow, bo komu sie bedzie chcialo myslec nad opisem wlasnej postaci - no chyba ze skopiuje sobie biografie z internetu, ale pozniej pamietaj o odgrywaniu roli itd.
--- End quote ---
Były już zapiski na betę w styczniu? Ktoś ruszył to kijem, po tym jak przeczytał że trzeba coś napisać? Jaka była frekwencja serwera?
Mam dziwne przeczucie że mniejsza niż na FO:Australia ;) ale najważniejsze jest żeby napisać litanię bzdur, tylko po to żeby ktoś mógł to zweryfikować, a jeśli ten ktoś się nie zna na rzeczy, to nie będzie można pograć, bo nie zrozumiał?
I zadaj sobie pytanie w drugą stronę... Czy komuś będzie się chciało pisać rozbudowaną charakterystykę, tylko po to żeby pograć.
Przestańmy tworzyć bzdury, to nawet tibia się obroni.
ISn2:
--- Quote from: Mtax ---FO bez altów? Bitch please.
--- End quote ---
Nie wiem w jakie FO grales, moze o innej grze mowisz misiaczku?
--- Quote from: white120 ---Z reszta na wasteland2155 ma byc zakaz altow i aby zalozyc postac trzeba napisac rozbudowana charakterystyke, to na starcie wyeliminuje pajacow.
--- End quote ---
Ciekawe jak ta rozbudowana charakterystyka, powstrzyma altowanie, co jeszcze bylo w tym snie, pelny serwer? Mialem okazje grac pare razy na serwerach RP, gdzie trzeba bylo opisac zmyslna historyjke, tyle pajacow i nerdow w jednym miejscu jeszcze nigdy nie widzialem :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version