Other > Polskie Pustkowia
Servery FOnline
Senocular:
--- Quote from: Mtax on March 19, 2013, 03:38:09 pm ---Na 2238 możesz wyjść ze spawnu z pierwszym levelem. Bro.
Gram dla zabawy, a nie po to, żeby mnie zmuszali do bicia gekonów.
--- End quote ---
Tutaj też możesz. Wyfarmiłem 5k w kilka godzin. Wystarczy na 10 altów. :)
White150:
--- Quote from: Mtax on March 19, 2013, 03:38:09 pm ---Na 2238 możesz wyjść ze spawnu z pierwszym levelem. Bro.
Gram dla zabawy, a nie po to, żeby mnie zmuszali do bicia gekonów.
--- End quote ---
To nie graj.
To grindowanie to pikus przy obt2 gdzie expilo sie zabijajac graczy a na encounterach skalowala sie ilosc mobow wraz z twoim levelem. Z hella nie wyszedles za chuja jak stala ekipa badassow w power armorsach z calym high tech syfem :D
No no rozwija sie scena i to jak, najpierw desert europe, teraz angielskie tla mk2 ciekawe co bedzie dalej. A wlasnie co z serwerem autralia? Gra w to ktos czy zostalo zawieszone?
--- Quote from: Wichura on March 18, 2013, 08:14:36 am ---Xenom o ile wiem zajęty jest rozwiązaniami alfa, tylko linka zgubiłem. Ktoś podrzuci?
--- End quote ---
A i o co chodzi? Nowy serwer ???
Kilgore:
--- Quote from: White150 on March 19, 2013, 09:00:02 pm ---A i o co chodzi? Nowy serwer ???
--- End quote ---
yup, wichura robi przy czymstam co xenom zostawil w wersji pre-alpha, pewnie o to mu chodzilo
Mtax:
--- Quote from: White150 on March 19, 2013, 09:00:02 pm ---To nie graj.
--- End quote ---
Czy ja gdzieś powiedziałem, że tam gram?
jan0s1k:
--- Quote from: White150 on March 15, 2013, 09:17:04 pm ---a to kurwa kto robi? :) Podobne do fonline tactisc.
--- End quote ---
Bo z tego co mi wiadomo bazuje na FOnline: Tactics, które bazuje na FOnline: Desert Europe (tak tak, Xenom wszystko pokradł), tak więc pewne elementy mogą być podobne nawet do FODE.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version