Tylko po kiego to gadasz, wszyscy to już wiemy, nie chce rzucać tutaj argumentem pewnym, ale muszem:- robią to za darmo
- bez jakiejkolwiek wizji, albo inaczej mówić, bez pewnego porozumienia z graczami
- jest to ich projekt
- od początku nie było powiedziane że będzie super zajebiste, i nie musi być
- nie podoba się, nie grasz.
Nie ukrywam, że można mieć swoją własną opinię, ale wyzwiska i sranie na ludzi którzy to robią, nie jest wyrażaniem opinii.
Wyniki ankiety nie wskazują na to, że większość graczy źle ocenia serwer. Płaczków którzy spamują o tym samym polskie forum jest ok. 10 i można ich wymienić. Po prostu piszą bardzo dużo takich samych postów i argumentów w każdym topicu. Daje wam to mylne wyobrażenie, że wszyscy uważają, tak jak wy - że serwer jest do bani i trzeba go wyłączyć.
Only noobs play.
A ja bardzo cieszę się, że gimbazy nie spotkam już na serwerze 2238
Humor w wersji TLA mk2. 2238 spotyka rage cliff
Kto powiedział, że żre wodzionke, lub też wungiel.Ani czy w ogóle zarabiam. Wrzuta nieudana, próbuj dalej wojowniku internetu.
Szukał, szukał czekał na posta, żeby przypierdolić się do jakiejś części zdania i znalazł. Gratuluję, mogłeś jeszcze rozwinąć to w długiego posta z wyrzutami i pisząc po raz setny, że ludzie grający w 2238, to naiwniacy, nooby i masochiści - już to wszyscy czytaliśmy więc nie robi to wrażenia. Na marginesie pisałem, że Levin jest gimnazjalistą którego nie będzie mi żal.Gram od wystarczająco dawna, żeby mieć własny obraz na tę grę. Grałem w chyba pierwszą zamkniętą betę, a scypior śledził moje i kumpla poczynania, nie raz wskrzeszając nas na encounterze - wtedy na serwerze było w porywach do 5 osób Zaklęcie wskrzeszenia brzmiało: RAISE