To że gość ma pesos i wysyła to jego sprawa - gdybym srał pesos to też bym wydał, ale nie mam bo muzyka kosztuje, i robienie jej też.
Sam jestem teraz deweloperem, innego rodzaju co prawda, i zanim wydamy jakieś gówno, wolimy pograć razem rok w ciszy i nie wychodzić póki to co robimy nabierze jakiegoś kształtu.
Na odwrót mamy na 2238, wrzucanie updejtow jak leci, bo taki pomysł padł na kanale DEV i można napisać milion linijek kodu, a potem niech tylko gracze narzekają, że nic nie robimy:>.
Siedzę tu już od początków TLA, oczekiwałem FOnline - grę, która da mi fun w postaci kraftu, pve, pvp, tymczasem dostałem mokrymi brudnymi majtami w czoło, po tak długim czasie oczekiwania.
Naprawdę, stać was na więcej, hipsterzy.
Szczerze, teraz można poczuć ból w dupie DEVów, na temat który poruszył Kilgor czyli "Nie narzekajcie bo nie ma innego serwera" a tu bum, takie zaskoczenie, i co?
I jajco, zostało z 40 graczy, TC odpalają goście z łopatami, a reszta ma to po prostu w dupie, i albo BBS albo SoT raz na ruski rok zalogują się i rozdupcą nabzów, i więcej się nie zjawią.
Ciekawi mnie tylko to, czemu nie ma mniej lub bardziej rozwiniętej odpowiedzi ze strony DEViant teamu, czemu dany ficzer został usunięty, zamiast naprawy...
Pewnie to ktoś czyta, mam nadzieje że dostane jakąś odpowiedź (chyba że ban lub warn i zakaz pisania postów - wtedy po prostu oleje to ciepłym moczem i wrócę do kraftu KLINów i Granatników na TLAmk2 - tak gram tam, i jest to przyjemniejsze niż stanie w NCR).
Myślę, że dalsza dyskusja nie ma sensu, bo wszystko zostało powiedziane, cały szit wyciągnięty na wierzch, a jest jak było, i będzie tak dalej, aż zabraknie ludzi dających kukurydze na serwer.
Do innych w temacie:
To że czasami napiszę że podoba mi się co robi DEV team to ok, ale to nie oznacza że będę całe życie lizał dupę, bo nie chodzi mi o kolejne drzewko w bazie :-), jak ktoś ma jakiś problem to zapraszam na pm, dam pewne rady dotyczące lizustwa.
Apropo, GM plox.