Największą wadą tej gry jest playerbase który wiecznie narzeka i marudzi -> myślę że mamy tutaj za dużo oldtimerów, playerbase WYMAGA świeżej krwi, nowych graczy, jedyna rzecz w której Devovie dają totalnie dupy to promocja: Mod powinien być dużo lepiej zareklamowany, informacje dla nowych graczy i wprowadzenie powinno być albo w samej grze albo dużo łatwiej dostępne niż jest teraz(mnóstwo przestarzałych informacji, rozbicie informacji pomiędzy Forum a Wikipedię)W Skrócie: Gra jest fajna tylko ludzie chuje.
Nie wiem jak było kiedyś, dawniej itp...znaczy wiem było "lepiej"Dawniej zawsze było "lepiej" zapytajcie się kogokolwiek, za PRL`u szynka miała prawdziwy smak a maszyny się nie psuły bla blah blah.
Tak działa nasz umysł że nie pamiętamy tego co złe, tylko to co najlepsze zapada nam w umyśle.
Zmiany które są obecnie wprowadzane balansują grę. Psy szczekają czy nie karawana idzie do przodu. Niedawny nerf kradzieży stimpaków bardzo ładnie to pokazuję.
Największą wadą tej gry jest playerbase który wiecznie narzeka i marudzi -> myślę że mamy tutaj za dużo oldtimerów, playerbase WYMAGA świeżej krwi, nowych graczy, jedyna rzecz w której Devovie dają totalnie dupy to promocja: Mod powinien być dużo lepiej zareklamowany, informacje dla nowych graczy i wprowadzenie powinno być albo w samej grze albo dużo łatwiej dostępne niż jest teraz(mnóstwo przestarzałych informacji, rozbicie informacji pomiędzy Forum a Wikipedię)
W Skrócie: Gra jest fajna tylko ludzie chuje.
To nie są nowe pomysły, nie jest to też jakaś wyższa filozofia. Wydaję mi się że wprowadzenie tego + jednoczesne pamiętanie o promocji gry jest receptą na poprawę gry.
Co ty chcialbys promowac?
@xsarq byly juz proby promocji gry z reszta to przyniosloby wiecej szkody niz pozytku. Co ty chcialbys promowac?
Do tego różnego rodzaju gejobronie i high tierowy stuff. Na 2238 są cenne bo mają go nieliczne jednostki, w TLA high tier może mieć każdy przez co przestaję być on prawdziwie "high".
Po co mam ściągać i uruchamiać grę multiplayer, jak tu nikogo nie ma?