Ja wróciłem do gdy po kilku miesiącach i nie jest tak źle, raz na tydzień można zrobić sesję z kumplami....Problem ze sprzętem mają osoby, które ciągle giną.
Na 9 lvlu nie widzę przeciwności do gry...Może znerfili możliwość natłuczenia w godzinę sprzętu na tydzień walk (i strat) ?
Na 9 lvlu nie widzę przeciwności do gry...
"Fajnie, że zostały niedobitki i fanatycy falloutowi, towarzystwo zostało przesiane. Nie ma też dziwaków, który roleplejują, a widać, że narybek też przybywa, bo paru średnio ogarniętych graczy zabiliśmy "Tak, przesiane. Na sitku zostały tylko same grudy - które nie rozumieją co to rollplay ale to nic, nadal są "prawdziwymi fanatykami falloutowymi". pozdrawiam
Rollplay - faktycznie nie wiem co to jest.Roleplay jest dla frajerów, tak samo jak sesje RPG nerdówTomo wszyscy piszą, że w fonline grają same rozwydrzone bachory, a tak na prawdę nikt ich nie widział i nie jest w stanie czegoś takiego potwierdzić. Sami smutni fani roleplejowania, którym nerfili możliwość dziwnych spotkań w piwnicach reno.
Zmiażdżyła mnie Twoja krytyka. Dzięki że nauczyłeś mnie jak się to pisze ale masz "troszkę" błędne pojęcie o roleplayu oraz sesjach RPG, nerdach itd itd to nieco zakrawa o <uwaga, trudne słowo tylko dla frajerów> ignorancję - taką rozrywkową oczywiście, ale w życiu pewnie jesteś równie mądry co tutaj. Nie będę prostował Twojego podejścia bo ani nie mam na to ochoty ani nie jest to aktualny temat do dyskusji... chociaż - wszyscy piszą co im się nie podoba w 2238. Ok więc dołączę się do dyskusji nie robiąc offtopa - mi nie podoba się umechanicznienie rozgrywki (ale to chyba bolączka każdego mmo). Przeszkadzają mi bandy z 10 altami zawieszonymi na miastach i brak cooldownu na relog. Przeszkadza mi cholerne nagminne altowisko. Czemu nie moge grać 1 postacią tylko muszę ich mieć 10? przeszkadza mi że lvl ogroniczony jest do 24, że nie mogę zrobić 1 postaci mającej np 50 lvl, którą bym miał mozliwość i walczyć i krafcić i się bawić w PVE i ktorą bym sobie nie śpiesznie expił na maxymalny level w ok pół roku. Przeszkadzają mi exp spoty gdzie wbija się 24lvl w kilka godzin. Przeszkadza mi handel z dupy, no i zaszczytne miesce - przeszkadzją mi ludzie, którzy są debilami - Pozdrawiam ich wszystkich
Ok więc dołączę się do dyskusji nie robiąc offtopa - mi nie podoba się umechanicznienie rozgrywki (ale to chyba bolączka każdego mmo). Przeszkadzają mi bandy z 10 altami zawieszonymi na miastach i brak cooldownu na relog. Przeszkadza mi cholerne nagminne altowisko. Czemu nie moge grać 1 postacią tylko muszę ich mieć 10? przeszkadza mi że lvl ogroniczony jest do 24, że nie mogę zrobić 1 postaci mającej np 50 lvl, którą bym miał mozliwość i walczyć i krafcić i się bawić w PVE i ktorą bym sobie nie śpiesznie expił na maxymalny level w ok pół roku. Przeszkadzają mi exp spoty gdzie wbija się 24lvl w kilka godzin. Przeszkadza mi handel z dupy, no i zaszczytne miesce - przeszkadzją mi ludzie, którzy są debilami - Pozdrawiam ich wszystkich
co takiego nie oplaca sie stawiac 2 altow nad miastem? ty chyba nie sikales dzisiaj chlopczyku i nie orientujesz sie co tak na prawdedzieje wokol miast TC. Sokoro nie wiesz o czym pisesz to co powiem z 2 altami mozesz nawet sie nie wybierac na TC4 alty to podstawa. a wiem co pisze bo czasem jestem widzem zmagac BBS.