Other > Polskie Pustkowia

Sad but true albo aktualny status FO2238

<< < (12/84) > >>

White150:
@Kowalki, prosze pana nic pan nowego nie wymyslil, to o czym pisales bylo juz kilka lat temu proponowane przez kilkanascie a moze i wiecej osob. Chcesz miec takiego Fallouta Online? Zrob go sam, bo na zmiany na innych serwerach nie ma co liczyc.

ISn2:
temat Jebanki zostawmy na boku, porozmawiajmy o nowo powstajacych serwerach a jest ich kilka...

wrednypiwosz:

--- Quote from: Evil Genius on March 16, 2013, 01:42:16 am ---dodatkowo zostałem dzis zniechecony tracac swoje najcenniejsze rzeczy , poniewaz stałem 15 sekund na mapie i pojawiłem sie koło mutantów , i oczywiście mnie zabiły

--- End quote ---
Buhahaha  ;D wybacz, nie mogłem się powstrzymać  ::)

--- Quote from: Evil Genius on March 16, 2013, 01:42:16 am ---co to ma być?

--- End quote ---
Wabik Ci to już wyjaśnił... Coś na "CH".

manero:
Wabik zaryzykował życie żeby to powiedzieć... Odszedł w chwale z prawdą na ustach  ;D

jacky.:
Te encountery sa teraz tak utrudnione ze noobki z ncr ledwo sobie radzą. Dla zabawny poszedłem 2razy z nimi na "hunt party" i sie zlamalem. Kolesie w pizamach z power fistami lub huntingami albo jak ma pro stuff to minigun. Jovanka tak podkrecila trudność gry dla jej ukochanego ncr ze nie opłaca im sie w to grać jak nawet npc sa dla nich za trudne a by coś sensownego zrobić to muszą zrobić milion altow.

Ale co tam lepiej coś zberfic lub zabronić bo fun i fo2238 nie moze z samego założenia iść w parze. Mogła by jovanka popatrzeć inny model crafcenia np z requiem lub ba nawet świeżego i jeszcze surowego fode

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version