Other > Polskie Pustkowia

Sad but true albo aktualny status FO2238

<< < (13/84) > >>

Wichura:

--- Quote from: manero on March 16, 2013, 09:27:20 am ---Jej już niczego nie wytłumaczysz, wylazł z niej typowy polaczek u władzy xD W dodatku brakuje jej jaj żeby tutaj porozmawiać ale z jej punktu widzenia ona jest PONAD takie dyskusje  ;D

--- End quote ---

--- Quote from: ISn2 on March 16, 2013, 11:11:00 am ---temat Jebanki zostawmy na boku, porozmawiajmy o nowo powstajacych serwerach a jest ich kilka...

--- End quote ---
E, dżentelmeny, trochu kurwa kultury, albo się potem nie dziwcie, że bany latają. O tym, że coś jest chujowe, można wszak powiedzieć z klasą i stylem innym niż "15yo acne fighter".

ISn2:

--- Quote ---E, dżentelmeny, trochu kurwa kultury, albo się potem nie dziwcie, że bany latają. O tym, że coś jest chujowe, można wszak powiedzieć z klasą i stylem innym niż "15yo acne fighter".
--- End quote ---
po pierwsze nie bedzie mnie pouczal czlowiek z psem w awatarze, po drugie mam racionalny poziom kultury osobistej, po trzecie nie uwazam zeby 2238 bylo chujowe...

Mtax:

--- Quote from: ISn2 on March 16, 2013, 08:11:20 pm ---po pierwsze nie bedzie mnie pouczal czlowiek z psem w awatarze

--- End quote ---

Oj Wichura, słuchaj słuchaj sie Jezusa, bo skończysz w piekle.

ISn2:
hell aint bad place to be :D

Swiatowid:
troche kultury i kto to mowi tobie by sie jej przydalo

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version