Other > Polskie Pustkowia
Sad but true albo aktualny status FO2238
Wichura:
--- Quote from: manero on March 16, 2013, 09:27:20 am ---Jej już niczego nie wytłumaczysz, wylazł z niej typowy polaczek u władzy xD W dodatku brakuje jej jaj żeby tutaj porozmawiać ale z jej punktu widzenia ona jest PONAD takie dyskusje ;D
--- End quote ---
--- Quote from: ISn2 on March 16, 2013, 11:11:00 am ---temat Jebanki zostawmy na boku, porozmawiajmy o nowo powstajacych serwerach a jest ich kilka...
--- End quote ---
E, dżentelmeny, trochu kurwa kultury, albo się potem nie dziwcie, że bany latają. O tym, że coś jest chujowe, można wszak powiedzieć z klasą i stylem innym niż "15yo acne fighter".
ISn2:
--- Quote ---E, dżentelmeny, trochu kurwa kultury, albo się potem nie dziwcie, że bany latają. O tym, że coś jest chujowe, można wszak powiedzieć z klasą i stylem innym niż "15yo acne fighter".
--- End quote ---
po pierwsze nie bedzie mnie pouczal czlowiek z psem w awatarze, po drugie mam racionalny poziom kultury osobistej, po trzecie nie uwazam zeby 2238 bylo chujowe...
Mtax:
--- Quote from: ISn2 on March 16, 2013, 08:11:20 pm ---po pierwsze nie bedzie mnie pouczal czlowiek z psem w awatarze
--- End quote ---
Oj Wichura, słuchaj słuchaj sie Jezusa, bo skończysz w piekle.
ISn2:
hell aint bad place to be :D
Swiatowid:
troche kultury i kto to mowi tobie by sie jej przydalo
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version