Other > Polskie Pustkowia
Sad but true albo aktualny status FO2238
Dozer:
Nie możesz jednak zmotywować się do odpalenia klienta tla2 i grania. Mimo wszystko wchodzisz na forum 2238, forum gry w której inni dobrze bawią się bez ciebie i zaczynasz płakać.
Jako gracz 2238 chciałbym mieć forum, na którym można dyskutować o grze. To co dzieje się w tym dziale jest żałosne.
Levin:
Gram na tla odkąd wystartował. A na forum 2238 wchodzę bo lubię obrzucać ten serwer gównem ;D
Dozer:
A ja bardzo cieszę się, że gimbazy nie spotkam już na serwerze 2238 8) Faktycznie niezły z ciebie hejter patrząc po postach. Pewnie to ty przekonałeś 40% populacji do przejścia na tla :D
--- Quote from: Levin on April 23, 2013, 04:12:49 pm ---Only noobs play.
--- End quote ---
Levin:
Humor w wersji TLA mk2. 2238 spotyka rage cliff ;D
Nice_Boat:
--- Quote from: Dozer on April 23, 2013, 10:11:52 pm ---A ja bardzo cieszę się, że gimbazy nie spotkam już na serwerze 2238 8)
--- End quote ---
Nie wiem jak sobie tłumaczysz nazywanie ludzi, którzy tu grali już w 2009 gimbazą. Jak dla mnie wyglądasz na takiego nowego akolitę który po prostu zakochał się w byciu Mad Maxem i jeszcze nie ochłonął. Spokojnie, przejdzie ci, zobaczysz jaką kupą wieje metagame i endgame i albo skończysz przygodę z FOnline w ogóle, albo pójdziesz za "gimbazą" na TLA.... no, chyba że należysz do tego 1% masochistów, to wtedy jak to mówią o gustach się nie dyskutuje i masz po prostu pecha że wybrałeś sobie grę w której niedawno devsi zrobili graczy w trąbę i pył po tym pierdolnięciu jeszcze nie opadł.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version