Other > Polskie Pustkowia
Sad but true albo aktualny status FO2238
Dozer:
White,
http://pollmill.com/f/fallout-online-player-voice-nk68r7k/answers.html
Wyniki ankiety nie wskazują na to, że większość graczy źle ocenia serwer. Płaczków którzy spamują o tym samym polskie forum jest ok. 10 i można ich wymienić. Po prostu piszą bardzo dużo takich samych postów i argumentów w każdym topicu. Daje wam to mylne wyobrażenie, że wszyscy uważają, tak jak wy - że serwer jest do bani i trzeba go wyłączyć.
Nice_Boat:
--- Quote from: Tomowolf on April 23, 2013, 07:29:18 PM ---Tylko po kiego to gadasz, wszyscy to już wiemy, nie chce rzucać tutaj argumentem pewnym, ale muszem:
- robiÄ… to za darmo
--- End quote ---
...i? Naprawdę jest tu jakiś biedak któremu robi to jakąkolwiek różnicę? A nawet jeśli, to chyba przegapiłeś ostatnie 10 lat rozwoju branży - teraz darmowa gra na nikim nie robi już wrażenia.
--- Quote from: Tomowolf on April 23, 2013, 07:29:18 PM ---- bez jakiejkolwiek wizji, albo inaczej mówić, bez pewnego porozumienia z graczami
--- End quote ---
Wizja jest, tylko że kiepska.
--- Quote from: Tomowolf on April 23, 2013, 07:29:18 PM ---- jest to ich projekt
--- End quote ---
Tzn. jak zatrudnię się w restauracji jako kelner, wezmę od kucharza (i zarazem właściciela) zupę, doniosę do klienta i połowę wyleję mu na koszulę zamiast postawić na stole to wszystko jest ok bo ta zupa to mój projekt? Powiedzmy że w połowie drogi kucharz miał zawał, ewentualnie widząc jaki ze mnie typ przestraszył się i uciekł do Wenezueli.
--- Quote from: Tomowolf on April 23, 2013, 07:29:18 PM ---- od początku nie było powiedziane że będzie super zajebiste, i nie musi być
--- End quote ---
Wydaje ci się, poza tym nawet jeśli to nie mogli tego powiedzieć nasi anonimowi milusińscy bo ich po prostu nie było.
--- Quote from: Tomowolf on April 23, 2013, 07:29:18 PM ---- nie podoba siÄ™, nie grasz.
--- End quote ---
Zajebiście, naprawdę. Ale to nie znaczy że nie mogę skomentować.
--- Quote from: Tomowolf on April 23, 2013, 07:29:18 PM ---Nie ukrywam, że można mieć swoją własną opinię, ale wyzwiska i sranie na ludzi którzy to robią, nie jest wyrażaniem opinii.
--- End quote ---
Znaczy co robią i gdzie tu widzisz wyzwiska? Ostatnio Jovanka i Samira częściej bluzgają graczy niż gracze devsów.
Serio Tomowolf, piszesz ostatnio takie pierdoły że mi piwo w lodówce kwaśnieje, skończ please bo będę musiał wylewać.
Kilgore:
--- Quote from: Dozer on April 23, 2013, 08:35:36 PM ---Wyniki ankiety nie wskazują na to, że większość graczy źle ocenia serwer. Płaczków którzy spamują o tym samym polskie forum jest ok. 10 i można ich wymienić. Po prostu piszą bardzo dużo takich samych postów i argumentów w każdym topicu. Daje wam to mylne wyobrażenie, że wszyscy uważają, tak jak wy - że serwer jest do bani i trzeba go wyłączyć.
--- End quote ---
Yup, te 40% to tak naprawdę byłem ja i Nice Boat na multilogach.
Dozer:
Trudno ocenić, kto odszedł, mogę przypuszczać, że członkowie największych gangów. Randomowe nowe gangi przejmują miasta. Mi to się podoba.
edit: Heh teraz już widzę, że tla wystartował w marcu, ludzie poszli po prostu sprawdzić coś nowego, a że podoba im się to grają. Gdyby na 2238 spadła liczba on-line, a na tla nic by nie przybyło to wtedy można by było powiedzieć, że ludzie odchodzą z 2238, bo gra nie sprawia już frajdy.
Levin:
Pierdolisz głupoty dozer. Ludzie nie poszli na TLA z ciekawości tylko wreszcie znaleźli alternatywe dla tego gówna jakim od dłuższego czasu jest 2238.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version