Other > Polskie Pustkowia
Sad but true albo aktualny status FO2238
Dozer:
Szukał, szukał czekał na posta, żeby przypierdolić się do jakiejś części zdania i znalazł. Gratuluję, mogłeś jeszcze rozwinąć to w długiego posta z wyrzutami i pisząc po raz setny, że ludzie grający w 2238, to naiwniacy, nooby i masochiści - już to wszyscy czytaliśmy więc nie robi to wrażenia. Na marginesie pisałem, że Levin jest gimnazjalistą którego nie będzie mi żal.
Gram od wystarczająco dawna, żeby mieć własny obraz na tę grę. Grałem w chyba pierwszą zamkniętą betę, a scypior śledził moje i kumpla poczynania, nie raz wskrzeszając nas na encounterze - wtedy na serwerze było w porywach do 5 osób ;) Zaklęcie wskrzeszenia brzmiało: RAISE :D
Floodnik:
--- Quote from: Levin on April 23, 2013, 10:29:26 pm ---
Humor w wersji TLA mk2. 2238 spotyka rage cliff ;D
--- End quote ---
Zastanawiam się, dlaczego developerzy 2238 nie chcą rozmawiać z graczami...
Levin:
Teraz już nie ma o czym rozmawiać co mój żarcik obrazuje w sposób bardzo dobitny.
skejwen:
--- Quote from: Tomowolf on April 23, 2013, 06:46:46 pm ---Kto powiedział, że żre wodzionke, lub też wungiel.
Ani czy w ogóle zarabiam. ;D
Wrzuta nieudana, próbuj dalej wojowniku internetu.
--- End quote ---
Grasz nago... eot
Nice_Boat:
--- Quote from: Dozer on April 23, 2013, 10:39:25 pm ---Szukał, szukał czekał na posta, żeby przypierdolić się do jakiejś części zdania i znalazł. Gratuluję, mogłeś jeszcze rozwinąć to w długiego posta z wyrzutami i pisząc po raz setny, że ludzie grający w 2238, to naiwniacy, nooby i masochiści - już to wszyscy czytaliśmy więc nie robi to wrażenia. Na marginesie pisałem, że Levin jest gimnazjalistą którego nie będzie mi żal.
Gram od wystarczająco dawna, żeby mieć własny obraz na tę grę. Grałem w chyba pierwszą zamkniętą betę, a scypior śledził moje i kumpla poczynania, nie raz wskrzeszając nas na encounterze - wtedy na serwerze było w porywach do 5 osób ;) Zaklęcie wskrzeszenia brzmiało: RAISE :D
--- End quote ---
No a do jakiej części miałem się przypierdolić, jak nie do tej która była w oczywisty sposób bzdurna? Jak jesteś tu od początku to nie mam zamiaru krytykować twojego zdania bo masz przynajmniej dobrze wyrobione, a o gustach się nie dyskutuje - ale z drugiej strony nie bardzo rozumiem jak można lubić stare 2238 i nie puszczać bełta na widok nowego i odwrotnie - nie wiem jak ktoś, kto lubi nowe mógł czuć się na tyle dobrze na starym, żeby wytrzymać te 4 lata. Możesz to jakoś wyjaśnić? Z czystej ciekawości pytam.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version