Other > Polskie Pustkowia
Sad but true albo aktualny status FO2238
wrednypiwosz:
--- Quote ---To nie są nowe pomysły, nie jest to też jakaś wyższa filozofia. Wydaję mi się że wprowadzenie tego + jednoczesne pamiętanie o promocji gry jest receptą na poprawę gry.
--- End quote ---
Nie rozumiesz. Twoie intencje i pomysły są jak najbardziej słuszne. Wszyscy je mieliśmy...
Ale DEV Team 2238 nie jest od tego aby poprawiać grę, tylko od blokowania wszystkiego co w ich mniemaniu niszczy gospodarkę gry.
Cokolwiek nie zaproponujesz zostanie olane i tak to działa od 2009 roku.
Popatrz na ostatni screen jaki podałem na poprzedniej stronie... To nie jest widzi mi się dla żartu, a realna wizja przyszłości. I ani ja, ani Ty nie mamy na to wpływu.
Grunt że nexxos i jovanka bawią się przednie po wpisaniu hasła dla GM i to zawsze się liczyło.
Pogódź się z tym że 2238 zdechło, prawdopodobnie zanim się tu pojawiłeś.
White150:
@xsarq byly juz proby promocji gry z reszta to przyniosloby wiecej szkody niz pozytku. Co ty chcialbys promowac?
wrednypiwosz:
--- Quote from: White150 on April 15, 2013, 06:23:07 pm ---Co ty chcialbys promowac?
--- End quote ---
Upgrade gówna w zagrodzie, bo to poważny biznes... ale chwila... to też znerfili, sami wiecie dlaczego...
xsarq:
--- Quote from: White150 on April 15, 2013, 06:23:07 pm ---@xsarq byly juz proby promocji gry z reszta to przyniosloby wiecej szkody niz pozytku. Co ty chcialbys promowac?
--- End quote ---
Hmm zakładając że infrastruktura dla nowych graczy jest już zrobiona(Jasny przewodnik co i jak, pełne odświeżenie Wikipedii + uporządkowanie poradników na forum) Promowałbym fantastyczny mod do kultowej gry, w pełni funkcjonalny MMORPG pozbawiony jakichkolwiek komercyjnych efektów (żadnych gównianych kont premium, żadnych reklam, żądnego wysyłania smsów.)
Gdzie? To jest ciężka sprawa przeprowadzić reklamę bez pieniędzy ale chyba głównie za pomocą Facebooka i innych tego typu stron, mierzyłbym w wiek 14+ których to przedstawiciele dzisiaj niewiele wiedzą o uroku gier 2d. (Zobaczcie jak popularna była Tibia)
Zuczek:
Myśmy się na TLA przeprowadzili i jest fajnie. Dużo questów, masa nowych itemów, wkurzający skomplikowany craft. Wydaje mi się, że jednak ruscy bardziej przemyśleli czego oczekują gracze i choć miast jest mniej niż w 2238 to świat wydaje się pełniejszy i większy. Szczerze mówiąc w 2238 nie ma za bardzo co robić w 3-4 graczy, w TLA jest.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version