Other > Polskie Pustkowia

Sad but true albo aktualny status FO2238

<< < (30/84) > >>

wrednypiwosz:
xsarq - jestem nowym graczem, co może mi zaproponować gra?

Kopanie skałek? Ograniczenie na ileś tam minut i ciągły ich brak.
Stanie na mapie, bo mam tel? Jest wpierdol, bo stałem na mapie za długo.
To może craft? Ogranicznik czasowy, bo nie mogę mieć 5 pukawek pod rząd.
Walka TB? Nie działa, enco zamyka się po kilku minutach, więc nici z dobrego PVP
Walka RT? Chyba ze skorpionami, bo mój 2lvl każdy pojedzie i stracę ekwipunek

To co Ty chcesz reklamować? Grę w której nic nie ma? Ile jest questów? 10? Z czego 8 nie działa poniżej 3CH?

xsarq:
Napisałem co chcę reklamować. Zgadzam się że najpierw należy zrobić porządek z questami Ale:

Kopanie - fix jest całkiem fajny, może nie do końca są zbalansowane chronione kopalnie(puste jak cholera) ale w niechronionych kopie się całkiem wygodnie.

Stanie na Mapie -> Nowy gracz przystosuję się do tego dużo szybciej niż ty czy ja. On nawet nie będzie wiedział że kiedyś było inaczej.

Craft -> Ogranicznik czasowy nie jest tak upierdliwy to jest 6h ciężko go wykorzystać komuś kto nie ma dużo materiałów.

Walka TB -> To co uważasz za wadę jest jednocześnie zaletą dla początkującego "Nikt mi się nie wpierdoli bo ciężkiej i długiej walce by zabrać mój loot."

Walka RT -> Kompletna tajemnica dla newbie rzecz której i tak nie będą dotykać.

At  Zuczek:

Ja rozumiem że TLA jest fajne. Ale serwer ten posiada dużo elementów które mnie do niego zniechęcają np nie za bardzo sobie wyobrażam tą grę zupełnie bez trybu turowego -> może i prawdziwi "pro" grają tylko na rt ale ja cenię sobie możliwość gry na tb i nie zamierzam z tego rezygnować.

Do tego różnego rodzaju gejobronie i high tierowy stuff. Na 2238 są cenne bo mają go nieliczne jednostki, w TLA high tier może mieć każdy przez co przestaję być on prawdziwie "high".

manero:
xarsq to jakiś wstrętny prowokator

Zuczek:

--- Quote ---Do tego różnego rodzaju gejobronie i high tierowy stuff. Na 2238 są cenne bo mają go nieliczne jednostki, w TLA high tier może mieć każdy przez co przestaję być on prawdziwie "high".
--- End quote ---

I co z tego? Jest to i ludzie majÄ…. Na 2238 cenne to sÄ… medykamenty ostatnio...

wrednypiwosz:
Tak, wizja FO2238 przez nowego gracza.

--- Quote ---Po co mam ściągać i uruchamiać grę multiplayer, jak tu nikogo nie ma?
--- End quote ---

A, że niby reklama przyciągnie nowych graczy, na ile 2-3 dni? I sobie pójdą, bo nikt nie będzie czekał 6 godzin, aby móc zrobić pukawki czy expić na tym.

Wybacz, ale nadal śmiem twierdzić, że 2238 nie jest dla nowego gracza tym, czym podwinięta kiecka dla prawiczka.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version