Other > Československé fórum
Stav cz/sk komunity
Hololasima:
Ses asi posral ne? To byl tvůj poslední omyl vole, psát tady anglicky.
A ostatni češi? At jdou do prdele :P
greenthumb:
--- Quote from: Plech on February 05, 2013, 08:39:20 pm ---a co hraci kterejm je nejakej kodex u temnejch zakouti jejich ritniho otvoru? to uz nebudou cesky hraci?
--- End quote ---
@plech
By boli vykazany zo zdravej spolocnosti ceskych a slovenskych hracov a ich meno by bolo natrvalo zaznamenane v analoch tohto spolocenstva. Mimochodom "kodex ceskeho a slovenskeho hraca" je nazov bez prislusnosti k institucii, ktorou by ale v tomto pripade mohol byt gang The No Ways.
@hololasima: vtip: porusil si 2. a 3.(2x) bod kodexu "ceskeho a slovenskeho hraca" preto Ti udelujem(e) vystrahu a pozadujem(e) napravu. V pripade nedodrzania 4 bodu kodexu budes vykazany zo zdraveho spolocenstva ceskych a slovenskych hracov.
S pozdravom Tvoje spolocenstvo ceskych a slovenskych hracov ^^.
a vtip preto lebo spolocenstvo ako take doposial nebolo vytvorene ;)
Knife_cz:
Hmm to je něco, pokaždý když příjdu do CZ/SK sub-forums tak je tu náká hádka :D.
A The No Ways? O nich jsem ještě neslyšel.
hejmr:
--- Quote from: Knife_cz on February 05, 2013, 10:41:18 pm ---Hmm to je něco, pokaždý když příjdu do CZ/SK sub-forums tak je tu náká hádka :D.
A The No Ways? O nich jsem ještě neslyšel.
--- End quote ---
To sú prezlečení Hawks ako ja a Glumer a prezlečení Hawks prezlečení za Banditov ako tí ostatní. Čiže sú to v podstate Hawks a štyria sľubní nováčikovia.
greenthumb, veľmi sa mi páči tvoj kodex, aj keď je trochu unreal (=nereálny) :D
PLAYB0Y:
toto ze ty znas mr.Hejmrshit 8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version