Other > Československé fórum

Stav cz/sk komunity

<< < (14/14)

Adams48:

--- Quote from: Aequiraetor on February 07, 2013, 01:24:50 AM --- 

Je to bída, na wiki to neni vůbec aktuání, je to z doby před wipem a nešlo mi to už změnit když nastala změna pravidel a pak už sem to neřešil. Jsem teď po nějaký době aktivní asi jen já resp. nejsem momentálně v kontaktu s dalšíma členama ani sem je dlouho nikde neviděl a jedu si to v singlu. Právě ty figury z dotazu jsou bývalý členi.

Zájmy jsou asi takový, že jsem momentálnÄ› "falloutfetiÅ¡" sbÄ›ratel itemů a občasný prudič na bazaru v Shady Sands. Jinak bych určitÄ› uvítal nÄ›jaký kontakty a můžu nabídnout k dispozici prázdný kempy na severu a hospodu v Boneyardu. Taky se mi doma u Junktownu válí nevyužitejch 70 kousků HQ železa,400 junku a nÄ›jaký další matro, takže bych rád proved fér trade pokud by mÄ› nÄ›kdo zájem. Žádný mrdky do kontaktů ale nechci, patÅ™im mezi ty roleplay psychopaty, co obÄ›tujou čas života aby pátraly po identitÄ› takovejch tÄ›ch "internet hero". Pokud chce nÄ›kdo na mírovou návÅ¡tÄ›vu a tÅ™eba spolupráci tak mi bude ctí ale pokud to skončí raketou v mé hlavÄ› a rabovačkou bejváku, tak si fakt dotyčného vystopuju a vyÅ™eÅ¡im si na nÄ›m bydlení v "hotelu" s ostrahou.  >:( :D  Salut       

--- End quote ---
Mozem sa spytat na kolkych "internet hero" si uz vyriesil bydleni v "hotelu" s ostrahou aa co to vlastne znamena?

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version