Other > Československé fórum
Stav cz/sk komunity
greenthumb:
--- Quote from: greenthumb on February 05, 2013, 12:12:13 pm --- just pure czsk gangs? i think none
Edit:asi ani jeden cisto czsk gang
--- End quote ---
Chlapci prepacte, ponahlal som sa z domu a pred odchodom som si cital forum, no a ked sa objavil tento thread tak to zo mna vypadlo po anglicky. Som rad ale ze sa mame o com porozpravat, lebo keby sme sa nemali tak by to znamanlo ze v czsk komunite nie je nieco uplne OK. ;)
Plech:
sarakine, kdyz uz se s tim seres tak bys to mohl napsat aspon spravne.
-Fojtik-:
--- Quote from: Sarakin on February 05, 2013, 07:50:25 pm ---
--- End quote ---
My se nenecháme Věro Pohlová! VŠB jsi zakázala, ale nás ne!
greenthumb:
Myslim si ze novy gang The No Ways ma perspektivu, mohlo by to znamenat zakladnu pre prichadzajucih ceskych a slovenskych hracov. Taktiez by to mohlo znamenat ze v buducnosti nedojde k opatovnemu vzniku sporov tak ako to vidime u predchadzajucej generacie v pripade ze by sa sucasny hraci dokazali ponaucit z chyb svojich predchodcov. Preto navrhujem vytovorit "Kodex ceskeho a slovenskeho hraca", ktory bude postaveny zhruba na tychto pravidlach.
1.cesky a slovensky hrac si vazi sameho seba.
2.cesky a slovensky hrac si cti a vazi kazdeho ceskeho a slovenskeho hraca tak ako sameho seba a dava to najavo pri kazdom svojom prejave.
3.cesky alebo slovensky hrac nikdy verbalne nenapadne ineho ceskeho alebo slovenskeho hraca a to ani priamo ci za chrbtom, ani otvorene ci skryto(matefora, sarkazmus, personifikacia...)
4.cesky a slovensky hrac dodrzuje kodex a ak niektory z jeho bodov porusi, sam od seba to napravi uvedenim veci na pravu mieru alebo ospravedlnenim sa za svoj precin.
;)
Plech:
a co hraci kterejm je nejakej kodex u temnejch zakouti jejich ritniho otvoru? to uz nebudou cesky hraci?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version