Other > Polskie Pustkowia
Anatomia regulaminu.
AmneziaHaze:
cały twój problem polega właśnie na tym, że nie dostrzegasz tego co ja i dlatego wydaje ci się, że jak wpłacisz euro to jesteś kozak i jaki szlachetny!!
nic nie wpłaciłem i nie zamierzam, za to poświęciłem dużo czasu na testowanie tej gry i doradzaniu w kwestiach grywalności, bugów i propozycji, których nawet sporo się pojawiało. nikt jednak nie był zainteresowany, więc kto rozsądny traciłby czas na coś co i tak nie przejdzie. a ty co robiłeś: mąciłeś i będziesz mącił, bo masz taką wsiową naturę. pamiętam po co były sierocińce, bary i reszta kupy, która tylko namieszała na niekorzyść serwera i zabrała tym samym sporo czasu developerom na wyregulowanie ekonomii. a teraz ciebie nie ma, ludzi nie ma, przyszedłeś na fora podokuczać mądrzejszym. skoro więc ty fiutkiem [suchym] nie jesteś i nie przyczyniłeś się debilnymi pomysłami do spieprzenia grywalności poprzez zryte pomysły to może faktycznie nie powinienem tak pisać. skoro to nie jest prawda, no to co może nią być. sam sposób traktowania graczy w taki sposób, zwłaszcza polaków tutaj na nie swoim produkcie, pobieranym nielegalnie jest szczytem szczytów hipokryzji. a wałki gm'ów są do dzisiaj, co tylko dowodzi że ktoś tutaj nie jest w porządku. czep się chuja, a nie mnie, ja tylko napisałem prawdę o brzydkiej tendencji lizania kutasów w imię własnych widzimisię. cóż za brzydka metoda osiągania swoich debilnych nic nie wnoszących do gry egoistycznych pomysłów. i jeszcze jedno, po owocach ich poznacie!
Kilgore:
--- Quote from: Wichura on February 13, 2013, 01:38:39 am ---Black Isle nie wydało żadnego rodzaju FO, musiałeś się czegoś nażreć przed snem. Fallout w singlu to F1 lub F2, FO to FOnline, jeśli o kojarzeniu skrótów mowa.
--- End quote ---
Pudło, koleżko. FO to długo, powszechnie i namiętnie używany skrót dla gier z serii Fallout. Jak już się przypierdalasz, to bądź łaskaw być precyzyjny.
--- Quote from: Wichura on February 13, 2013, 01:38:39 am ---Z ciekawości - ile wpłaciłeś? Ja dziesięć euro, ale dość dawno temu.
--- End quote ---
Dawno temu, jeszcze jak wichura podtrzymywał w NCR beczkę z junkiem, a jovanka stolik obok namiotu, też dorzuciłem garść dukatów. Najlepiej zainwestowana kasa w życiu - teraz też przez lata mogę wypominać swój wielki dar!
Jakoś ostatnio też miałem zamiar coś dorzucić, z samego szacunku do Scypiora że chce mu się utrzymywać ten pierdolnik, ale poziom arogancji pozostałych (aktywnych) komórek w teamie 2238 zabił tę myśl.
Wolałbym więc wysłać Scypiorowi kasę na skrzynkę piwa w ramach wdzięczności, a pozostałym wydruk karnego ch.. za potwierdzeniem odbioru :> Jak myślicie, czy to dobry pomysł?
Aha, jeszcze co do regulaminu: wczoraj dostałem warninga napisanego kwiecistym językiem. Postów żadnych mi w ciągu ostatnich trzech dni żadnych nie usuwano, więc dalej nie wiem za co. Pewnie za to, że jestem winny :D
A i jeszcze zalogowałem się do gry na 5 minut, żeby dostać bana na 9999 lat od mayck'a za +rq habba babba
Ja pier..., ale smutna morda z niego :)
Spoko, jeśli paru ludków rządzących 2238 chce mieć wyłączność na taplanie się w błotku, nie mam nic przeciwko. Postoję na zewnątrz i się pośmieję.
Wichura:
--- Quote from: AmneziaHaze on February 13, 2013, 07:26:12 am ---cały twój problem polega właśnie na tym, że nie dostrzegasz tego co ja i dlatego wydaje ci się, że jak wpłacisz euro to jesteś kozak i jaki szlachetny!!
--- End quote ---
To fakt, ja nie sprawiam wrażenia leczonego psychiatrycznie, więc mogę nie dostrzegać na przykład Głosów, objaśniających mi rzeczywistość.
Wydaje mi się, że jeśli dobrze się bawiłem dzięki czyimś staraniom, było rozsądne dorzucić coś do czapki. No ale ja nie muszę prosić mamy o pieniądze, być może tu się różnimy.
--- Quote from: AmneziaHaze on February 13, 2013, 07:26:12 am ---nic nie wpłaciłem i nie zamierzam, za to poświęciłem dużo czasu na testowanie tej gry i doradzaniu w kwestiach grywalności, bugów i propozycji, których nawet sporo się pojawiało. nikt jednak nie był zainteresowany, więc kto rozsądny traciłby czas na coś co i tak nie przejdzie.
--- End quote ---
Może te twoje pomysły były jeszcze gorsze niż moje i dlatego nikt ich nie chciał? Wcale nie byłbym zdziwiony.
--- Quote from: AmneziaHaze on February 13, 2013, 07:26:12 am ---a ty co robiłeś: mąciłeś i będziesz mącił, bo masz taką wsiową naturę. pamiętam po co były sierocińce, bary i reszta kupy, która tylko namieszała na niekorzyść serwera i zabrała tym samym sporo czasu developerom na wyregulowanie ekonomii.
--- End quote ---
Nadal nie rozumiesz, że z barami nie miałem nic wspólnego, a Sierociniec turlał się sam, bez angażowania developerów. Wystarczyła niekwestionowana zajebistość moja i kilku innych myślących podobnie, czego jak domniemywam przeboleć nie możesz i ciskasz się jak ukłuta mysz.
A na to, jak popsuć ekonomię, wpadliśmy dopiero na początku obecnej ery, dzięki bugowi ze Świętą Nieskończoną Jabłonią, błogosławiony owoc jej i autoklikery między wirtualnymi maszynami. To plus dzieciak z Hub było świetne, zapuszczałem na wirtualce najpierw bota-zbieracza, a potem bota-karmiciela. Coś około dziesięciu altów tak wyexpiłem. Aha, i jeszcze exploit na nieskończone piwo z NCR, wiadomo.
--- Quote from: AmneziaHaze on February 13, 2013, 07:26:12 am ---a teraz ciebie nie ma, ludzi nie ma, przyszedłeś na fora podokuczać mądrzejszym. skoro więc ty fiutkiem [suchym] nie jesteś i nie przyczyniłeś się debilnymi pomysłami do spieprzenia grywalności poprzez zryte pomysły to może faktycznie nie powinienem tak pisać. skoro to nie jest prawda, no to co może nią być.
--- End quote ---
Nie wiem, jakie prawdy podpowiadają ci Głosy, ale kontynuuj, to szczerze zabawne.
--- Quote from: AmneziaHaze on February 13, 2013, 07:26:12 am ---sam sposób traktowania graczy w taki sposób, zwłaszcza polaków tutaj na nie swoim produkcie, pobieranym nielegalnie jest szczytem szczytów hipokryzji. a wałki gm'ów są do dzisiaj, co tylko dowodzi że ktoś tutaj nie jest w porządku. czep się chuja, a nie mnie, ja tylko napisałem prawdę o brzydkiej tendencji lizania kutasów w imię własnych widzimisię. cóż za brzydka metoda osiągania swoich debilnych nic nie wnoszących do gry egoistycznych pomysłów. i jeszcze jedno, po owocach ich poznacie!
--- End quote ---
Ojej, nielegalny produkt, hipokryzja, wałki GMów. Ty wiesz co, to poważna sprawa, zgłoś to Antoniemu Macierewiczowi, zażądaj też wyjaśnień w sprawie brzozy.
--- Quote from: Kilgore on February 13, 2013, 08:10:00 am ---Pudło, koleżko. FO to długo, powszechnie i namiętnie używany skrót dla gier z serii Fallout. Jak już się przypierdalasz, to bądź łaskaw być precyzyjny.
--- End quote ---
Powszechnie i namiętnie używany skrót owszem, moim nieskromnym zdaniem do czasu ukazania się TLA i potem 2238. To tak gwoli doprecyzowania.
--- Quote from: Kilgore on February 13, 2013, 08:10:00 am ---Dawno temu, jeszcze jak wichura podtrzymywał w NCR beczkę z junkiem, a jovanka stolik obok namiotu, też dorzuciłem garść dukatów. Najlepiej zainwestowana kasa w życiu - teraz też przez lata mogę wypominać swój wielki dar!
--- End quote ---
Ja swojej garści miedziaków też nie żałuję, raz że naprawdę było warto, bo ubaw miałem po śmierdzące pachy, a dwa że mogę teraz z czystym sumieniem besztać takich pierdunów jak ten Mr Xanax powyżej.
--- Quote from: Kilgore on February 13, 2013, 08:10:00 am ---A i jeszcze zalogowałem się do gry na 5 minut, żeby dostać bana na 9999 lat od mayck'a za +rq habba babba
Ja pier..., ale smutna morda z niego :)
--- End quote ---
Nie znam tego żartu, jakaś nowość zapewne.
Habba babba.
Hm, dziwne.
Tomowolf:
Widzę że spinacze internetowe nie tylko nadają się do spinania w netach ale także do trzymania gaci na sznurkach.
AmneziaHaze - masz jakiś problem z czytaniem ze zrozumieniem albo nie kapujesz tego że nic nie sknociliśmy, ani to nie przez nas zamknięto forum na jakiś czas, cierpisz istny butthurt że nie możesz pograć w giere czy cuś, nadal tego nie rozumiem.
Członkowie SQ stali się pełnowartościowymi graczami, pewna ilość hasa w kilku różnych frakcjach i napierdalają sobie hedszoty, ja szczerze też się zająłem Piwipi od pewnego czasu (wcześniej też to robiłem ale jakoś tak wyszło że mi się nie chciało), i wracam teraz do strzelania hedszotów z rakiet, i jest to fajna zabawa, ale Ciebie tam nie widać, więc co pierdolisz jak kret w dupie skurwozałra nie od rzeczy i przyczepiasz się każdego na tym forum, najbardziej Wichura, chłopa który więcej zrobił dla tego serwera niż ty byś mógł zrobić w ogóle - nie nie liże mu dupy, dobry z niego koleś, i nie spuszcza się na gre, widocznie ty to robisz od samego rana aż po wieczór.
PS. Żart z habba babba mi się podobał, ale nie wiem czemu ban, być może przerwałeś im zacną zabawę układania krowich kup na planszy w kółko i krzyżyk.
AmneziaHaze:
czyli miałeś ubaw, ale go już nie masz, bo był chuja wart podobnie zresztą jak autor i jego poplecznicy. polaków było tutaj najwięcej, zostali wyjebani. tego też nie pamiętasz. byłbym palantem takim jak ty gdybym się chwalił swoim mało istotnym wkładem. następnie przychodzi jakiś 13latek ofiara zrytej bani wichury i pierdoli taki farmazon jak ten powyżej. co jest z wami ludzie. kolejny samozwańczy "developer" albo inaczej "betatester", który chwali się swoim wkładem, mimo że nigdy go nie miał, bo jest tylko kasztanem.
nie będę się licytował, na szczęście wiem kto tworzy fun, a kto jest burakiem ze wsi. nie chce mi się wdawać w dysputy z idiotą, bo i tak przebije mnie swym "doświadczeniem". ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version