Other > Polskie Pustkowia

Anatomia regulaminu.

<< < (6/6)

Tomowolf:

--- Quote from: AmneziaHaze on February 13, 2013, 12:58:36 pm ---czyli miałeś ubaw, ale go już nie masz, bo był chuja wart podobnie zresztą jak autor i jego poplecznicy. polaków było tutaj najwięcej, zostali wyjebani. tego też nie pamiętasz. byłbym palantem takim jak ty gdybym się chwalił swoim mało istotnym wkładem. następnie przychodzi jakiś 13latek ofiara zrytej bani wichury i pierdoli taki farmazon jak ten powyżej. co jest z wami ludzie. kolejny samozwańczy "developer" albo inaczej "betatester", który chwali się swoim wkładem, mimo że nigdy go nie miał, bo jest tylko kasztanem.

nie będę się licytował, na szczęście wiem kto tworzy fun, a kto jest burakiem ze wsi. nie chce mi się wdawać w dysputy z idiotą, bo i tak przebije mnie swym "doświadczeniem".  ::)

--- End quote ---
Typowy polaczek, ponarzekać, nawrzucać, bo nie jest po jego myśli.
Nie mam 13 lat, ale ty zachowujesz się jakbyś tyle miał - ale to już twój problem, kiedyś sięz tego wyrasta.
Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, zapewne krowy jebią Cię w turach i nie dajesz rady w grze i potem płaczesz, ale tym kończe tą dyskusje bo to nie ma sensu, gadał dziad do obrazu, obraz - ty chuju!

JovankaB:
Chyba już wystarczy.
Co do spamowania +requesthelp, Kilgore i ten drugi mają zmniejszonego bana a na przyszłość tego nie róbcie.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version